4K IPS Monitörden 2K OLED'e Geçilir mi?

_HKN_

80+
Reaksiyon skoru
54
Bütçe
30000
Selamlar,

Halihazırda Gigabyte M28 4k monitör kullanmaktayım ancak gördüğüm oled ekranlar ve incelemeler sonucu oled ekrana geçmeyi düşünüyorum. Bütçem şuan 4k oled monitörlere yetmiyor o sebeple 2k oled düşünüyorum. Günlük yaklaşık 4 saat civarı youtube, film, 3d tasarım ve az da olsa hikayeli oyunlar ile ekran karşısında vakit geçiriyorum.

Saçma bir değişiklik mi yapmış olurum, deneyimleyen arkadaşlardan yorumlarınızı rica ederim, şimdilik düşünüdüğüm monitör samsung g6 2k düşünüyorum, önerilere açığım.

Tandem OLED ise kesinlikle geçmeye değer ama senin attığın yanlış bilmiyorsam ilk nesil QD-OLED'lerden (Yanlış biliyormuşum mat kaplama gen 3 oled'miş). ASUS'un yeni modellerine bak derim.

Son düzenleme:
oled çok başka bi seviye bence 4k dan geçmek çok saçma olmaz

Tandem OLED ise kesinlikle geçmeye değer ama senin attığın yanlış bilmiyorsam ilk nesil QD-OLED'lerden, ASUS'un yeni modellerine bak derim.
g6 mat kaplama gen 3 oled
zaman varsa gigabyte gen 4 mat oled var onun stoğunu bekleyebilirsin ya da onun ayarında başka ürün
gen 4 glossy oled de alabilirsin biraz daha pahalıdır sanırım

Selamlar,

Halihazırda Gigabyte M28 4k monitör kullanmaktayım ancak gördüğüm oled ekranlar ve incelemeler sonucu oled ekrana geçmeyi düşünüyorum. Bütçem şuan 4k oled monitörlere yetmiyor o sebeple 2k oled düşünüyorum. Günlük yaklaşık 4 saat civarı youtube, film, 3d tasarım ve az da olsa hikayeli oyunlar ile ekran karşısında vakit geçiriyorum.

Saçma bir değişiklik mi yapmış olurum, deneyimleyen arkadaşlardan yorumlarınızı rica ederim, şimdilik düşünüdüğüm monitör samsung g6 2k düşünüyorum, önerilere açığım.
3d tasarım için belki düşüş olabilir ama renk doğruluğu farkın olucak bi de eğer ips ekran gözünü yoruyorsa siyahlarda kesinlikle geç

Selamlar,

BIraz daha para biriktirip 4k oled almaya calisin hocam. 4k oynayacak sisteminiz varsa 2k icin acele etmryin derim. Zaten 30k butceniz var 15k daha biriktirip iyi bir 4k oled alabilirsiniz.

g6 mat kaplama gen 3 oled
zaman varsa gigabyte gen 4 mat oled var onun stoğunu bekleyebilirsin ya da onun ayarında başka ürün
gen 4 glossy oled de alabilirsin biraz daha pahalıdır sanırım
Üst nesil bakılmalı bencede dediğin gibi kardeşim

Geri