Samsung 2K OLED G6'dan 4K OLED G8'e geçilir mi?

Bana sorsan değer ama senin elinde zaten 2k oled var bence hiç zorlama 4k'ya.

Satışıyla falan uğraşırım diyorsan 2k'nın al gitsin 4k'yı da tecrübe etmiş olursun. Özellikle film/dizilerde güzel oluyor 4k.
Forumdan bir arkasaş 360 hz arıyormuş geçiş mantıklı derseniz ona satıp öğrenci birisini bulup alayım diyorum

Peki hikayeli oyunları 4k da oynamak ile 2k da oynamak arasında ciddi bir fark var mı? 360hz olanın piyasası 20-21k arası üzerine 6-7k ekleyip almaya geçmeye değer mi?
Ben deneyimlemedim o yüzden bir şey söyleyemeyeceğim. Açıkçası ben olsam ve üşenmeseydim geçerdim. Yani ilerde kart yükselteceğim çok kaliteli bir monitörüm olsun diyorsanız alın. İllaki fark yaratır baya hem piksel oranı çok yükseliyor hemde ekran çok büyümüyor.

Ben deneyimlemedim o yüzden bir şey söyleyemeyeceğim. Açıkçası ben olsam ve üşenmeseydim geçerdim. Yani ilerde kart yükselteceğim çok kaliteli bir monitörüm olsun diyorsanız alın. İllaki fark yaratır baya hem piksel oranı çok yükseliyor hemde ekran çok büyümüyor.
27” mi 32” mi tercih etmeliyim peki? Pc masasına 32” büyük gelmez mi?

27” mi 32” mi tercih etmeliyim peki? Pc masasına 32” büyük gelmez mi?
Masanızın boyutuna bağlı. Eğer fps oyunları oynuyorsanız 32 almayın zaten odaklanması bir hayli zor oluyor. Sadece hikaye oynuyorum diyorsanızda masanızın boyutuna ve sizin kişisel zevkinize bağlı. Bana göre 27 gayet yeterli monitör için.

Masanızın boyutuna bağlı. Eğer fps oyunları oynuyorsanız 32 almayın zaten odaklanması bir hayli zor oluyor. Sadece hikaye oynuyorum diyorsanızda masanızın boyutuna ve sizin kişisel zevkinize bağlı. Bana göre 27 gayet yeterli monitör için.
27 model ile 32 model bir tık farklı hocam ama. Ona iyi karar verin.

o zaman anlaşırsanız geçiş yapabilirsin.
Sonradan farkettim zaten sadece 32" olan modeli indirime sokmuşlar, 27" için biraz daha beklemek gerek sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,513
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri