High end bir sistem alırsam mutlaka aklımda olacak hocam kaydettim,sağolun.
40mm minik bir fan, fazlasıyla yeterli geliyor. Satıştan kalmış ama resmini attım o özelliklerde farklı bir fan alabilirsin. 3 pin olmasına dikkat et, anakarta bağlayıp rpm ayarı yapabilirsin.hocam bu arada soğuutucu kioxianında fanın markası, modeli linki nedir? 120mm fan mı?
Hw info, crystal disk info. Bendeki 3 ssd'de kioxia o yüzden kioxianın yazılımından bakıyorum. Her şeyi görmek için hw info en iyisi.Konudan bağımsız, ssd gibi diğer parçaların ısısını nasıl kontrol edebiliyoruz hocam?
Kanka 2 tb ssd 10.000 tl olunca takmaya başlıyorsunssd'ye de mi fan takıyoruz artık teknoloji nereye evriliyor böyle![]()
![]()
bu basıt alümınyum soğutucu bloğa fanı takmam da ışe yarar mı acaba benım ssdde ısınıyorhocam o ssd ile geldi ayrı satın almadım. https://www.idefix.com/kioxia-excer...ulu-p-7229170?vendorId=495&ref=akakce&v=1.6.3
Bana yaradı, 10 ila 20 derece arası düşüş oluyor rpm'e göre.bu basıt alümınyum soğutucu bloğa fanı takmam da ışe yarar mı acaba benım ssdde ısınıyor
ben bunu aldım ssd sogutuçu olarak dowland larda ssd sıcaklıgı 60 derecelere cıkıyordu bunu taktıktan sonra 46 dereceyi geçmedi![]()
Enermax ESC001-R SSD Soğutucu Bloğu
Enermax’ın M.2 soğutucusu, tasarımı sayesinde hem çift taraflı hem de tek taraflı M.2 SSD’leri soğutma imkanı sunar. PlayStation 5 ile uyumludur.www.gaming.gen.tr
bu basıt alümınyum soğutucu bloğa fanı takmam da ışe yarar mı acaba benım ssdde ısınıyor