Merhaba ben 17 yaşımda bir kızım. Sadece tecrübeli insanlar biraz iyi cevap verirse sevinirim ihtiyacım var hani canıma kiymayi bile isteyecek seviyedeyim. Bi köyde yaşıyorum hani babamda depremde öldü ama zaten kötü biriydi hep bizle kavga ederdi anneme şiddet uyguladı vb. Neyse işte ben genel olarak başarılı bi öğrenciyim hani ortalamam yüksek bu yılda lise sondayım annem normalde hani hiç ders çalış demez hep kendim çalışırdım ki baskıya gelen bir insan değilim suanki okulumdan nefret ediyorum müdür çok baskıcı ve ayrımcı biri . 5.sinifta okula tam giderdim ondan sonra elazig depremi ve corana oldu zaten okulum yıkıldı internetimde azdı köyde kuzulara falan bakardım o zamanlar burslulugu da kazandım. 6 7 ve 8.sinifim yarım gündü ve çok basariliydim lisedede 9.siniftayken 6 şubat depremi oldu okul yarım dönemdi 10.sinifta yarım gündü okul ki okula az gittiğim için günün geri kalanı bendeydi okul birincisiydim ortalamam 91 falan oldu . Geri 11.sinifta tam gün okula gittim ve müdürün baskıları ayrıca serviscim bize hayvan gibi davranıyordu bu haksızlığa da benden başkası konusmuyordu sabah 1 saat erken çıkışta da 1 saat soğukta bekliyorduk servise kayıtlı olduğumuz halde gizlice başka öğrencileri alıyordu biz ayakta kaliyorduk vb okuldan nefret ettim . Bu yılda başka servisci varda sabahın 7sinde okulda oluyom eve gelmeden 4 buçuk gibi oluyor ve günümün yarısı gidiyor. Neyse işte benim bu yıl ders çalışasım gelmiyor ve annemde bana çok baskı yapıyor dün abim gilleyken dedi ki üniversite kazanmazsan büyük şehirde erkekler seni kullanır ordan oraya savrulursun vb bugün de film izliyordum arkamdan abime dedi ki yaşıtları üniversiteye gidecek bu çöplükte sürünecek vb. Gerçekten bu sözleri hak ediyormuyum tamam fakiriz imkanımız uok evet bende stres oluyorumsinava çalışasım gelmiyor yıllardır derslerim iyi olabilir ama bi taktir bile aldığımda bi aferin diyip başından saviyorlardj kendine yapıyorsun bize değil diye . Ama bana hiç ders için böyle baski yapmamislardi kötü hissediyorum hani sürekli okumazsan baban gibi biriyle evlenirsin imalari var ki şuan hastayım usutmusum yatak döşek yatıyorum hâlâ ders çalışmamı bekliyorlar film izledim diye çöplükte mi okuyorum sanki dünyanın sonu gibi davranıyorlar tamam iyiliğimi istiyorlar biliyorum ama hiç karışmayan ailemin aniden böyle davranması normalmi yada benmi ergenliğin etkisiyle bir şeyleri fark ediyorum? Ayrıca erkeklerle gezenlere kaşar gözüyle bakıyorlar hani bibyandahda ayaklarin ustunde dur ne yaparsan yap diyip erkeklerle gezenlere de laf ediyorlar ki bu devirde kimseye guven olmayacagini biliyorum ama etrafimdaki insanla anlaşamıyorum kafama uyan kimse yok acaba gerçekten kızlar annesinin kaderini mi yaşar LUTEN BOS YAZMAYIN GERCEKTEN IYI DEGILIM GERCEKLERI SOYLEYIN