Yardım Temudan suan siparis verebiliyor muyuz

buğra67

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
109
Şuan vergi dahil 1000 tl lik bir siparişim var verebiliyor muyuz gümrükte sikinti cikar mı

1 şubattan sonra alamıyoruz değil mi

1768146090048.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi sipariş verirsen ve 6 Şubattan önce gelirse sorunsuz gelir 30 Euro altı ürünler.

Ama 7 şubata sarkarsa vergili tarife uygulanır heralde...

6 Şubattan önce gümrüğe gelmesi lazım

Bu arada Vergi uygulansada olsa olsa Avrupadan gelen ürünlere %20 Diğer ülkelerden gelenlere %30 vergi uygulanıyor.

Yani 1000 TL lik bir ürün sana 1200 veya 1300 TL olur sadece 7 Şubattan sonrası içinde. Olacağı bu yani.

Eğer kara yoluyla gelmiyorsa 15-20 gün içinde gelir genellikle 15 günde geliyor

bende alacama teslimat tarihi 20 ocak 26 ocak diyor yoğunlukda olması ihtimalini düşünürsek gelme olasılığı varmı?

bende alacama teslimat tarihi 20 ocak 26 ocak diyor yoğunlukda olması ihtimalini düşünürsek gelme olasılığı varmı?
Yukarda belirttiğim gibi 15 günde geliyor ürünler daha öncesinde 3 ürün aldım hava yoluyla 3'üde 15 günde geldi kara yoluyla 1 ürün aldım o 37 günde geldi alabilirsin şuan

Yukarda belirttiğim gibi 15 günde geliyor ürünler daha öncesinde 3 ürün aldım hava yoluyla 3'üde 15 günde geldi kara yoluyla 1 ürün aldım o 37 günde geldi alabilirsin şuan
yarın fiyatları indirimde olacamış yarın alabilirim 2 tane ürün 1700 tl civarı tutuyor 30 euroyu aşıyor tek tek alacam öyle sıkıntı olmaz demi

bugün son siparişimi verdim, hoşçakal çekik gözlüm, hoşçakal çalıştırıldığı iddia edilen Doğu Türkistanlı iş bulamadığı için fabrikalarda ürün paketleyen genç çocuklar, hoşçakal asla evin bir köşesine koyup hatırlamayacağım o saçma sapan ürün, hoşçakal...

Geri