Vatandan 0 alınmış ryzen 5 5500 fps sorunu

xmp falan da açık ama garip ya yani ne desem bilemiyorum
Dediğim gibi L3 önbelleği yüksek işlemci alman lazım. 5600 ve 3600 32 MB var senin işlemcinde 16 MB. Yani istediğin ayarı yap, sadece istikrarı artırırsın. Videodaki 3600 FPS değerlerini görmen için işlemci yükseltmen gerekiyor.

Dediğim gibi L3 önbelleği yüksek işlemci alman lazım. 5600 ve 3600 32 MB var senin işlemcinde 16 MB. Yani istediğin ayarı yap, sadece istikrarı artırırsın. Videodaki 3600 FPS değerlerini görmen için işlemci yükseltmen gerekiyor.
anladım hocam teşekkürler peki ddr4 segmentinde ne önerirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öyle değil hocam bende 5500 kullanıyorum ortalama 300 350 alıyorum. arkadaş büyük ihtimalle yazılımsal ayarları yapmamış
kanka dc kullanıyorsan yardımcı olabilir misin

xmp falan da açık ama garip ya yani ne desem bilemiyorum

5070 var bende de
Chipset driver kurup bilgisayarı resetleyip tekrar dener misin?
başka forumda işe yaramış dene bi

dc kullanmıyorum ama ekran kartın amd ise ayarlarımı atabilirim aynılarını yapıp birde öyle deneyebilirsin

nvidia grafik ayarlarını hiç yapmadıysan tek tek ne işe yaradıklarına bakarak yap boş yere fps düşürenleri kapat . amd de afmf gibi ayar varsa onları aç onlar en az 50 fps arttırıyor. ayrıca oyunu hangi çözünürlükte oynuyorsun ben 4:3 te en yüksek çözünürlükte oynuyorum

Yani 5600 senin işini fazlasıyla görür. Bence kesinlikle yükselt, 5070 için 5500 çok yetersiz kalıyor.

Yani 5600 senin işini fazlasıyla görür. Bence kesinlikle yükselt, 5070 için 5500 çok yetersiz kalıyor.
Normalde ikinci elden bi 5700x3d-5800x3d bakayım dedim ama ilanlarda hiç yok ya 5600-5600x falan bakıcam sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,288
Üyeler
187,484
Son üye
yigit.ak7
Geri