Rx 6600 xt’den rtx 3070 ti upgradelemek mantıklı mı?

Kivaancy

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
12000
şuanda rx 6600 xt kullanıyorum ve amd yazılımdan memnun değilim hem nvidiaya geçmek istiyorum hemde kafamı rahat ettirecek bir kart almak istiyorum. 12-13bin TL'ye rtx 3070 ti rahat bulunuyor alınır mı upgrade mantıklı mı ne dersiniz?

şuanda rx 6600 xt kullanıyorum ve amd yazılımdan memnun değilim hem nvidiaya geçmek istiyorum hemde kafamı rahat ettirecek bir kart almak istiyorum. 12-13bin TL'ye rtx 3070 ti rahat bulunuyor alınır mı upgrade mantıklı mı ne dersiniz?
o paralara 3080 de bulunabiliyor diye biliyorum. psu falan yetiyorsa onada geçebilirsin mantıklı olur tabii ki

Değmez geçeceksen yeni nesil bir amd karta geç nvidia kartların fiyatı çok uçuk (dediklerim sadece oyuncuysan geçerli tabii) 9060xt 16gb bakabilirsin mesela.

o paralara 3080 de bulunabiliyor diye biliyorum. psu falan yetiyorsa onada geçebilirsin mantıklı olur tabii ki
çok zor reis bayadır bakıyorum 16kya satanlar teklif bile almıyor konyadayım uygun kart yok maalesef bu fiyata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değmez geçeceksen yeni nesil bir amd karta geç nvidia kartların fiyatı çok uçuk (dediklerim sadece oyuncuysan geçerli tabii) 9060xt 16gb bakabilirsin mesela.
Amd kart kullanıyorum şuanda ve driver güncelleyince oyun oynatmadan sürekli crash atıyor. Şuan eski sürüm kullanarak oynuyorum fps düşüşüne katlanarak yine nadir de olsa crash attığı oluyor

Psu aldım 750w 80+

çok zor reis bayadır bakıyorum 16kya satanlar teklif bile almıyor konyadayım uygun kart yok maalesef bu fiyata

Amd kart kullanıyorum şuanda ve driver güncelleyince oyun oynatmadan sürekli crash atıyor. Şuan eski sürüm kullanarak oynuyorum fps düşüşüne katlanarak yine nadir de olsa crash attığı oluyor

Psu aldım 750w 80+
Sorun oyun kaynaklıda olabiliyor o drivere uygun olmayabilir mesela zaten 9000 serisi farklı bir mimari yani yaşayacağın sorunları yaşamazsın.

Bence geçeceksen 4060ti gibi kartlara bak 3000 serisi de çok iyi değil.

3070 ti ile 3070 arasında çok fark yok, 3070 de değerlendir, güzel karttır

Bence geçeceksen 4060ti gibi kartlara bak 3000 serisi de çok iyi değil.
Güç kaynağını sağlam aldığım için ve dlssin yeni sürümü sanırsam 3000 serisine de gelmiş o yüzden bakmıştım

3070 ti ile 3070 arasında çok fark yok, 3070 de değerlendir, güzel karttır
Bütçe hazırken alabildiğimizin en iyisini almak lazım ti olsa bile güç güçtür

Güç kaynağını sağlam aldığım için ve dlssin yeni sürümü sanırsam 3000 serisine de gelmiş o yüzden bakmıştım

Bütçe hazırken alabildiğimizin en iyisini almak lazım ti olsa bile güç güçtür
Frame Generation yok 3000 serisinde, onun baya katkısı var performansa.

3070Ti bana hiçbir zaman mantıklı gelmedi 3060Ti ye çok yakın gibi geliyor, 3080 ve 3080Ti güzeldir o ayrı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,265
Üyeler
187,480
Son üye
Vadi
Geri