- Bütçe
- 12000
şuanda rx 6600 xt kullanıyorum ve amd yazılımdan memnun değilim hem nvidiaya geçmek istiyorum hemde kafamı rahat ettirecek bir kart almak istiyorum. 12-13bin TL'ye rtx 3070 ti rahat bulunuyor alınır mı upgrade mantıklı mı ne dersiniz?
o paralara 3080 de bulunabiliyor diye biliyorum. psu falan yetiyorsa onada geçebilirsin mantıklı olur tabii kişuanda rx 6600 xt kullanıyorum ve amd yazılımdan memnun değilim hem nvidiaya geçmek istiyorum hemde kafamı rahat ettirecek bir kart almak istiyorum. 12-13bin TL'ye rtx 3070 ti rahat bulunuyor alınır mı upgrade mantıklı mı ne dersiniz?
Değmez geçeceksen yeni nesil bir amd karta geç nvidia kartların fiyatı çok uçuk (dediklerim sadece oyuncuysan geçerli tabii) 9060xt 16gb bakabilirsin mesela.şuanda rx 6600 xt kullanıyorum ve amd yazılımdan memnun değilim hem nvidiaya geçmek istiyorum hemde kafamı rahat ettirecek bir kart almak istiyorum. 12-13bin TL'ye rtx 3070 ti rahat bulunuyor alınır mı upgrade mantıklı mı ne dersiniz?
çok zor reis bayadır bakıyorum 16kya satanlar teklif bile almıyor konyadayım uygun kart yok maalesef bu fiyatao paralara 3080 de bulunabiliyor diye biliyorum. psu falan yetiyorsa onada geçebilirsin mantıklı olur tabii ki
Amd kart kullanıyorum şuanda ve driver güncelleyince oyun oynatmadan sürekli crash atıyor. Şuan eski sürüm kullanarak oynuyorum fps düşüşüne katlanarak yine nadir de olsa crash attığı oluyorDeğmez geçeceksen yeni nesil bir amd karta geç nvidia kartların fiyatı çok uçuk (dediklerim sadece oyuncuysan geçerli tabii) 9060xt 16gb bakabilirsin mesela.
Psu aldım 750w 80+o paralara 3080 de bulunabiliyor diye biliyorum. psu falan yetiyorsa onada geçebilirsin mantıklı olur tabii ki
Sorun oyun kaynaklıda olabiliyor o drivere uygun olmayabilir mesela zaten 9000 serisi farklı bir mimari yani yaşayacağın sorunları yaşamazsın.çok zor reis bayadır bakıyorum 16kya satanlar teklif bile almıyor konyadayım uygun kart yok maalesef bu fiyata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amd kart kullanıyorum şuanda ve driver güncelleyince oyun oynatmadan sürekli crash atıyor. Şuan eski sürüm kullanarak oynuyorum fps düşüşüne katlanarak yine nadir de olsa crash attığı oluyor
Psu aldım 750w 80+
16 17k zaten o kart 12kya bulmaya çalışıyorumSorun oyun kaynaklıda olabiliyor o drivere uygun olmayabilir mesela zaten 9000 serisi farklı bir mimari yani yaşayacağın sorunları yaşamazsın.
elindeki kartı satıp 17k yapabilirsin bütçeni.16 17k zaten o kart 12kya bulmaya çalışıyorum
Bence geçeceksen 4060ti gibi kartlara bak 3000 serisi de çok iyi değil.şuanda rx 6600 xt kullanıyorum ve amd yazılımdan memnun değilim hem nvidiaya geçmek istiyorum hemde kafamı rahat ettirecek bir kart almak istiyorum. 12-13bin TL'ye rtx 3070 ti rahat bulunuyor alınır mı upgrade mantıklı mı ne dersiniz?
Yani diyorsun ki ne yap et o paraya çık o kartı alelindeki kartı satıp 17k yapabilirsin bütçeni.
Güç kaynağını sağlam aldığım için ve dlssin yeni sürümü sanırsam 3000 serisine de gelmiş o yüzden bakmıştımBence geçeceksen 4060ti gibi kartlara bak 3000 serisi de çok iyi değil.
Bütçe hazırken alabildiğimizin en iyisini almak lazım ti olsa bile güç güçtür3070 ti ile 3070 arasında çok fark yok, 3070 de değerlendir, güzel karttır
Frame Generation yok 3000 serisinde, onun baya katkısı var performansa.Güç kaynağını sağlam aldığım için ve dlssin yeni sürümü sanırsam 3000 serisine de gelmiş o yüzden bakmıştım
Bütçe hazırken alabildiğimizin en iyisini almak lazım ti olsa bile güç güçtür
Yani pişman olmazsınYani diyorsun ki ne yap et o paraya çık o kartı al