Rx 6600 xt’den rtx 3070 ti upgradelemek mantıklı mı?

çok zor reis bayadır bakıyorum 16kya satanlar teklif bile almıyor konyadayım uygun kart yok maalesef bu fiyata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amd kart kullanıyorum şuanda ve driver güncelleyince oyun oynatmadan sürekli crash atıyor. Şuan eski sürüm kullanarak oynuyorum fps düşüşüne katlanarak yine nadir de olsa crash attığı oluyor

Psu aldım 750w 80+
bro teklifim hala geçerli 3080 ti ı verebilirim sana kartın geçmişini bilmiyorum ama baya temiz kullanılmış kutu var fatura yok temiz kart :D Yada kesinlikle @jombo bromun dediği gibi 9060 xt al devam et

şuanda rx 6600 xt kullanıyorum ve amd yazılımdan memnun değilim hem nvidiaya geçmek istiyorum hemde kafamı rahat ettirecek bir kart almak istiyorum. 12-13bin TL'ye rtx 3070 ti rahat bulunuyor alınır mı upgrade mantıklı mı ne dersiniz?
İşlemci neydi?

Reis elimde rx 6400 var kalanida nakit verebilirim diye her ilana yaz alirsin
Elimde zaten 6600 xt var

İşlemci neydi?
Ryzen 5 5600

bro teklifim hala geçerli 3080 ti ı verebilirim sana kartın geçmişini bilmiyorum ama baya temiz kullanılmış kutu var fatura yok temiz kart :D Yada kesinlikle @jombo bromun dediği gibi 9060 xt al devam et
Bütçeyi düşürdüm olmazsa 1 2 ay sonra alacağım ekran karti bulamazsan

Frame Generation yok 3000 serisinde, onun baya katkısı var performansa.

3070Ti bana hiçbir zaman mantıklı gelmedi 3060Ti ye çok yakın gibi geliyor, 3080 ve 3080Ti güzeldir o ayrı.
Biraz daha 3080 ve ti bakacağım 12 13kya pazarlıkla bulabilirsem

Değmez geçeceksen yeni nesil bir amd karta geç nvidia kartların fiyatı çok uçuk (dediklerim sadece oyuncuysan geçerli tabii) 9060xt 16gb bakabilirsin mesela.
9060 sorunlu diyoşar sıfırdan sistem diziyorum onu düşünüyodum wattman hatası dediler korktum sizce tavsiye edermisiniz

Değmez geçeceksen yeni nesil bir amd karta geç nvidia kartların fiyatı çok uçuk (dediklerim sadece oyuncuysan geçerli tabii) 9060xt 16gb bakabilirsin mesela.
9060 sorunlu diyoşar sıfırdan sistem diziyorum onu düşünüyodum wattman hatası dediler korktum sizce tavsiye edermisiniz

Elimde zaten 6600 xt var

Ryzen 5 5600

Bütçeyi düşürdüm olmazsa 1 2 ay sonra alacağım ekran karti bulamazsan

Biraz daha 3080 ve ti bakacağım 12 13kya pazarlıkla bulabilirsem
Temiz o paraya bulamazsın bence bekle madem acil değil üzerine koy 9060 XT yada çok istersen 5060ti için para ayarla öyle al

Neyin wattmani ne kardeşim tavsiye üzerine 9060 xt 16 gb Xfx Swift 3 fanlı beyaz olanını aldım hiçbir sorun yaşamadım 1350 w psu 9800x3d ile kullandım R5 7600 işlemci ilede kullandım sorun yaşamadım şunu demiyorum tabii ki ben yaşamadıysam kimse yaşamaz gibi bir şey söz konusu değil fakat kendi gözlemime dayalı olarak tavsiye ediyorum çok takıntı haline geliyorsa almayın kardeşim Nvidia alıp takilabilirsiniz ondada sorun yaşama ihtimaliniz elbette olacaktır ha bu gün ha yarın ha 2 yıl sonra ama bu kullanmak için bir engel değil diye düşünüyorum

Temiz o paraya bulamazsın bence bekle madem acil değil üzerine koy 9060 XT yada çok istersen 5060ti için para ayarla öyle al

Neyin wattmani ne kardeşim tavsiye üzerine 9060 xt 16 gb Xfx Swift 3 fanlı beyaz olanını aldım hiçbir sorun yaşamadım 1350 w psu 9800x3d ile kullandım R5 7600 işlemci ilede kullandım sorun yaşamadım şunu demiyorum tabii ki ben yaşamadıysam kimse yaşamaz gibi bir şey söz konusu değil fakat kendi gözlemime dayalı olarak tavsiye ediyorum çok takıntı haline geliyorsa almayın kardeşim Nvidia alıp takilabilirsiniz ondada sorun yaşama ihtimaliniz elbette olacaktır ha bu gün ha yarın ha 2 yıl sonra ama bu kullanmak için bir engel değil diye düşünüyorum
5060 tı 16gb ile arasında 5 6 bin civadı oynuyor amd sistem düşünüyorum ama ekran kartı konusunda kararsız kaldım

wattman en son 5-6 yıl önce vardı artık yaşamazsın.

Geri