lupenthebest
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Bütçe
- 14000
MAX 14K BÜTÇE EKRAN KARTI ÖNERİSİ SIFIR
çıkmam cok zor hocam suan bazıları rx6600 diyo rtx 5050 diyo rtx 3050 diyo napsam bilemedimbiraz daha çıkabilirsen düz 9060 alabilirsin
hocam o paraya sıfır kart almak çok saçma olur. 2. el düşünürsen 3080 alabilirsin mesela aradaki performans farkı çok yazdığın kartlarla.çıkmam cok zor hocam suan bazıları rx6600 diyo rtx 5050 diyo rtx 3050 diyo napsam bilemedim
2. el düşünmüyorum yani gidipte test edememhocam o paraya sıfır kart almak çok saçma olur. 2. el düşünürsen 3080 alabilirsin mesela aradaki performans farkı çok yazdığın kartlarla.
tek sorun test ise senin gitmene gerek yok zaten. adam test edip resimlerini videolarını atabilir ki genelde öyle yapılıyor. kartın durumunu da o şekilde anlayabiliyorsun2. el düşünmüyorum yani gidipte test edemem
tamamdır teşekkürlertek sorun test ise senin gitmene gerek yok zaten. adam test edip resimlerini videolarını atabilir ki genelde öyle yapılıyor. kartın durumunu da o şekilde anlayabiliyorsun
www.n11.com
onu düşündüm onun için anakart falan değiştirmem lazım uzun iş hocamİntel B580 12 GB ekran kartı var. Performansı hakkında bilgim yok. Eğer forumdaki arkadaşlar önerirse düşünülebilir.
https://www.hepsiburada.com/intel-arc-b580-12gb-gddr6-ekran-karti-1000-mhz-cekirdek-hizi-fanli-sogutma-ve-baglanti-cikislari-p-HBCV00007MHZV7?magaza=DEY ELEKTRONİK
Sarı siteden param güvende servisini kullanarakta alabilir. Evde test eder sorun çıkarsa geri gönderebilir.tek sorun test ise senin gitmene gerek yok zaten. adam test edip resimlerini videolarını atabilir ki genelde öyle yapılıyor. kartın durumunu da o şekilde anlayabiliyorsun
İntel ekran kartı fiyatına değmeyecek bir kart yazılımsal olarak hala oturmadı üstüne de düşmüyorlar açıkcasıonu düşündüm onun için anakart falan değiştirmem lazım uzun iş hocam
işlemcimi r5 5600 yapcam bide anakart asus prime 320m-k buna göre tam güzel olcak 2. el ekran kartı öneriniz nedir pekiSarı siteden param güvende servisini kullanarakta alabilir. Evde test eder sorun çıkarsa geri gönderebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İntel ekran kartı fiyatına değmeyecek bir kart yazılımsal olarak hala oturmadı üstüne de düşmüyorlar açıkcası
psu kaç watt? ve işlemciyi daha değiştirmediyseniz işlemci dahil bütçe nedir tam olarak?işlemcimi r5 5600 yapcam bide anakart asus prime 320m-k buna göre tam güzel olcak 2. el ekran kartı öneriniz nedir peki
hocam psu alcam msi 600w onun fiyatını geçiyorum normalde ekran kartı sıfır düşünüyorum işlemci 2. el işlemci ve ekran kartı bütçesi 14k zorlarsam baya belki 15k olurpsu kaç watt? ve işlemciyi daha değiştirmediyseniz işlemci dahil bütçe nedir tam olarak?