Fiyatı piyasa ortalamasının altında, çoğu karta 3 ay peşin fiyatına taksitde var. İhtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.
24 inç 2k ilginç
Attığınız 27 inç olanı aldım da hikayeli oyunlardan çok memnunum lakin fps oyunları için 24 inç olanı almak daha mantıklı mı değil mi alalı 1 ay oldu daha hala eski aimime kavuşamadım.24 inçten 27 inçe geçmek zorluyor valoda immoyum.PİYASA ALTINDA DEĞİL. 27 " 240 HZ daha stabil daha güzel monitörler var.
hocam kullandığından daha büyük ekrana geçince alışmak biraz zaman alıyor fakat bir süre sonra insan alışıyor. ben 75Hz dan 165Hz a geçince biraz zorlanmıştım.Attığınız 27 inç olanı aldım da hikayeli oyunlardan çok memnunum lakin fps oyunları için 24 inç olanı almak daha mantıklı mı değil mi alalı 1 ay oldu daha hala eski aimime kavuşamadım.24 inçten 27 inçe geçmek zorluyor valoda immoyum.
İnş alışırım yoksa 27 inç aldığıma çok pişman olucamhocam kullandığından daha büyük ekrana geçince alışmak biraz zaman alıyor fakat bir süre sonra insan alışıyor
alışırsın hocam sıkıntı etme bence ekran boyutu ve ayrıca Hz değeri yükselince biraz zaman alıyor.İnş alışırım yoksa 27 inç aldığıma çok pişman olucam
Neden olmaz hocam. Bende 1080p 25 inç dell var 280 hz. Ben alırken bu boyutta 2k yoktu. Güzel olur bence. Genelde rekabetçi oynuyorum. O tarz oyunlar için makul seçim, fiyattan bağımsız tabii ki.24 2k olmaz bence. 27 olanı var onu alın çok kaliteli monitör.