Hangi model bu ?Alıntıyı görüntüleFazla mi egik yoksa normali mi boyle kullanan arkadaslar bir sey diyebilir mi ?
Fab serisi v4 du galibaHangi model bu ?
eğik biraz belki sırt yerini sıkıştırmak için dar yapılmıştırAlıntıyı görüntüleFazla mi egik yoksa normali mi boyle kullanan arkadaslar bir sey diyebilir mi ?
İste bende bildigim icin soruyorumeğik biraz belki sırt yerini sıkıştırmak için dar yapılmıştır
Knk üst kısmı takınca oturuyor düzgün yap yoksa yamuk oluyorAlıntıyı görüntüleFazla mi egik yoksa normali mi boyle kullanan arkadaslar bir sey diyebilir mi ?
reis bu arada pofidikliği nasıl koltuğun bazı kullanıcılar rahat değil diyor sence süngeri ve iyi mi ?İste bende bildigim icin soruyorumkullanan varsa daha iyi bilir bence
1 senedir kullanıyorum fab v serisi renk dışında fark yok rahat ama bel yastığını ayarlamak gerekiyor sıfırdan alsam paraya kıyıp fame alırım ama gayet iyi ürün koca popolu ve kilolu arkadaşlar xdrive 15li plus baksınreis bu arada pofidikliği nasıl koltuğun bazı kullanıcılar rahat değil diyor sence süngeri ve iyi mi ?
geçen xprime gördüm onlar nasıldırçoğu markanın alt takımları aynı zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 senedir kullanıyorum fab v serisi renk dışında fark yok rahat ama bel yastığını ayarlamak gerekiyor sıfırdan alsam paraya kıyıp fame alırım ama gayet iyi ürün koca popolu ve kilolu arkadaşlar xdrive 15li plus baksın