I Dug Two Graves
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 687
Keriko zamanga ustam tavuk hazırlamış yenmez mi oyyyyy guzum ölüyü diriltirDanimarka irlanda bunları izleyip kıskanıyor ustam şifalar hazırlamış
Keriko zamanga ustam tavuk hazırlamış yenmez mi oyyyyy guzum ölüyü diriltirDanimarka irlanda bunları izleyip kıskanıyor ustam şifalar hazırlamış
3 Ay'da 3 Kere Zehirlenmisimdir Gidadan yani olmediysem hala bir sey olmaz (Yalan olmasin 1 kere babamlar disardan yicek getirmislerdi aksam 2 de acikmistim gittim yedim les gibi kokmasina ragmen alali 5 saat oldu noirmaldir dedim ve yatakalara dustum 1 hafta cikamadim geberiyodum resmen ama oda Ramazanda Oruc zamani olmustu yanlis hatirlamiyor isem)nasıl değil ya son 3 ayda kaç kişi öldü haberin var mı
Obaa reisim büyük resmi çok önceden gördün cidden.Valide sultanın tahta hangi oğlunu geçirmek istediğine göre durum değişir.
ÖldümÖlürsün yarın
Soğuyan tavuk zehirlemez ve Türkiye de yaşadığımız için muhtemelen her şeyin en kötüsünü en zehirlisini en zararlısını tükettiğimiz için bağışıklık sistemi ağabeyler artık tanrı klasmanına gelmiştir keyfine fare zehri içsek tık etmez o yüzden rahat ol.Beyler valide sultan tavuk kızartmıştı bende yemiştim ve dadunu aşırı beğenmiştim. 2 saat sonra soğumasına rağmen 1 lokma daha aldım çünkü çok canım çekti zehirlenir miyim sizce?