cyberx
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
donanım arşivi 1 yıl önce bu işlemcilerden uzak durun diye bir video çekmiş sistem mantıklı geldi fakat o video aklımı karıştırdığı için konu açtım eğer senin de dediğin gibiyse sistemi almayı düşünüyorum9600x ile ayni gucte sayilir hocam render modelleme vs islerinde performans farkını acar oyunlarda da 9600x kivaminda
Eger işin sadece rekabetçi oyun ise valorant cs2 ise az fps alır. Hikayeli oyun ve render vs ise hiç düşünme çünkü bu fiyata 7500f islemcili sistemler var onları parçalar 245kf dandik bir islemci degildonanım arşivi 1 yıl önce bu işlemcilerden uzak durun diye bir video çekmiş sistem mantıklı geldi fakat o video aklımı karıştırdığı için konu açtım eğer senin de dediğin gibiyse sistemi almayı düşünüyorum
çoğunluk cs lol valo pubg oynuyorumEger işin sadece rekabetçi oyun ise valorant cs2 ise az fps alır. Hikayeli oyun ve render vs ise hiç düşünme çünkü bu fiyata 7500f islemcili sistemler var onları parçalar 245kf dandik bir islemci degil
oyun için alıyosan amd den şaşma. eğer iş için yani render da falan kullanacaksan ve bilinçli kullanıcıysan iyi bi soğutma ile intel bakabilirsin ama fiyat/performans oranını iyi değerlendir
oyun için alıcam bazı şeyler yapıyorum ama o kadar önemli değil önceliğim oyun bütçem 65 e kadar zorlayabilirim bu fiyata amd ryzen 5 7500f mi mantıklı ya da önerdiğiniz bi sistem var mıoyun için alıyosan amd den şaşma. eğer iş için yani render da falan kullanacaksan ve bilinçli kullanıcıysan iyi bi soğutma ile intel bakabilirsin ama fiyat/performans oranını iyi değerlendir
hocam kıyasladığınız işlemciler arasında 4-5k fiyat farkı var. iki işlemci arasındaki performans farkını bilmiyorum ama fiyat olarak kıyaslanamazlar. ayrıca intelde hem sıcak çalışma sorunu var hem soket olarak rezaletler sürekli değişiyo. oyun için alacaksanız o fiyat bandında 7500x3d bakabilirsiniz veya 9600x bakabilirsinizoyun için alıcam bazı şeyler yapıyorum ama o kadar önemli değil önceliğim oyun bütçem 65 e kadar zorlayabilirim bu fiyata amd ryzen 5 7500f mi mantıklı ya da önerdiğiniz bi sistem var mı
Hocam abdullah abi evet öyle bir video çekti ama O zaman ki fiyata carta curta göre Yani Mesela Sen ne için kukkanucan ve Kaça alacan vs. Bunlarda önemli eger AMD’deki rakibinden pahalıysa alınmaz mesela ama Tabi istisnalar var mesela Render için falan kullanacaksan evet İntel işlemciler güçlü o kınuda ama yok günlük kullanım + Oyun falan belki aradada rendner falan diyorsan AMD daha mantıklı meseladonanım arşivi 1 yıl önce bu işlemcilerden uzak durun diye bir video çekmiş sistem mantıklı geldi fakat o video aklımı karıştırdığı için konu açtım eğer senin de dediğin gibiyse sistemi almayı düşünüyorum
anladım teşekkürler çoğunluk oyun için alıcam zaten o söylediğim sistem vatan sağolsun tükendi başka sistem bakıyorumHocam abdullah abi evet öyle bir video çekti ama O zaman ki fiyata carta curta göre Yani Mesela Sen ne için kukkanucan ve Kaça alacan vs. Bunlarda önemli eger AMD’deki rakibinden pahalıysa alınmaz mesela ama Tabi istisnalar var mesela Render için falan kullanacaksan evet İntel işlemciler güçlü o kınuda ama yok günlük kullanım + Oyun falan belki aradada rendner falan diyorsan AMD daha mantıklı mesela
Yani Kısaca durumuna bağlı