❌İndirim Bitti! MSI Geforce RTX 5060 8 GB Ventus 2x OC Ekran Kartı 16.300 TL

Olması gereken fiyatlar bunlar zaten

1768295801982.webp

8 GB VRAM'li ekran kartları geleceğe yönelik değil. Benim işim bikaç senelik diyorsanız tamam.
Ama bu haliyle bile limite takılıp açmadığı oyunlar olabiliyor.

MSI Geforce RTX 5060 8 GB Ventus 2x OC GDDR7 128 Bit Ekran Kartı 16.300 TL GÜZEL FİYAT

5060 ve 5050 hiç var olmamış gibi yapmamız lazım rx 9060 da dahil buna.

bende 30 ay garantili asus tuf gaming rx9060xt var 18bine satamadım buna bu para çok fazla

8 GB VRAM'li ekran kartları geleceğe yönelik değil. Benim işim bikaç senelik diyorsanız tamam.
Ama bu haliyle bile limite takılıp açmadığı oyunlar olabiliyor.
Hangi oyunu açmıyor? Bir pcde 4060 bir pcde 3070 kullanıyorum şuana kadar açamadığım bir oyun olmadı.

Hangi oyunu açmıyor? Bir pcde 4060 bir pcde 3070 kullanıyorum şuana kadar açamadığım bir oyun olmadı.
Bunlar kötü ekran kartı değil zaten. Sadece vram olarak uzun ömürlü değiller yani ileride ekran kartın güçlüde olsa vramdan dolayı ayar kısmak durumunda kalabilirsin. Ha ultrada oynamazsın High ayarlarda oynarsın zaten Ultra ile High ayar arısında görüntü olarak gözle görülür bir fark oluşmaz. Bunun dışında 4060 5060 gibi kartlar kötü değiller.

Bunlar kötü ekran kartı değil zaten. Sadece vram olarak uzun ömürlü değiller yani ileride ekran kartın güçlüde olsa vramdan dolayı ayar kısmak durumunda kalabilirsin. Ha ultrada oynamazsın High ayarlarda oynarsın zaten Ultra ile High ayar arısında görüntü olarak gözle görülür bir fark oluşmaz. Bunun dışında 4060 5060 gibi kartlar kötü değiller.
Öyle hocam ama şimdiden oyun açmıyor ileride hiç açmayacak derseniz yanlış yönlendirirsiniz.

sıcak fırsatlar olarak bu teknik konuların konuşulacağı bölüm burası olmadığını düşünüyorum. İnsanlar alacağı ürünü ciddi bir şekilde başka konu başlıklarında zaten araştırıp alacağı ürüne karar verip sıcak fırsatlardan fiyat kovalıyordur. Asıl olan aynı ürünün başka yerlerde daha ucuz olup olmadığı tartışılmalı. Kendi şahsi fikrimdir kimseyle polemiğe girme niyetiyle atılmış bir mesaj değildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,675
Üyeler
187,547
Son üye
Fevzi7171
Geri