🔥İndirim Şeffaf HDD & SSD Kutusu (2.5 inç, USB 3.0) | 150 TL

XanthiN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
340
USB 3.0 kutuları içinde en ucuzu ve fiyatına göre düzgün olanlarından. Şeffaf olması da hoş bence. Atın kenarda bulunsun. HB yorumları için tıkla

1768297488208.webp

1768297893483.webp
1768297751519.webp

Forum için yazdığım scripti denemek isterseniz: Yeni Açılmış Konuları Belirginleştiren Script

2 adet alındığında sepete 75 tl indirim yapıyor 112 tl ye geliyor. aldım :)

2 adet alındığında sepete 75 tl indirim yapıyor 112 tl ye geliyor. aldım :)
1768298604843.webp

:kekw:
kupona bi baksana hocam prime özel bişeylerse yapıp alayım bu ara cok bisey almıyom diye 3 gün önce iptal etmistim prime
sana özel kodsa ugrasmayım

Bana indirim yapmıyor. Premiuma mı özel

Beyler HDD oluyorm u buna eminmisiniz ? Cunku konuyu acan arkadasin attigi fotografta Sata SSD anca sigmis gibi duruyor HDD ise heybetli bir sey malum sigar mi XD

(Laptop icin olan ince HDD'lerden bahsetmiyorum PC'de kullanilan HDD'den bahsediyorum yanlis hatirlamiyorsam 3.5'' ti cunku onlar)

USB 3.0 kutuları içinde en ucuzu ve fiyatına göre düzgün olanlarından. Şeffaf olması da hoş bence. Atın kenarda bulunsun. HB yorumları için tıkla

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

Forum için yazdığım scripti denemek isterseniz: Yeni Açılmış Konuları Belirginleştiren Script

Köşede şu HardDisk vardı denemek istiyordum uzun zamandır iyi çıktı karşıma aldım bakalım deniyeceğim nasılmiş görelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler HDD oluyorm u buna eminmisiniz ? Cunku konuyu acan arkadasin attigi fotografta Sata SSD anca sigmis gibi duruyor HDD ise heybetli bir sey malum sigar mi XD

(Laptop icin olan ince HDD'lerden bahsetmiyorum PC'de kullanilan HDD'den bahsediyorum yanlis hatirlamiyorsam 3.5'' ti cunku onlar)
Büyükler sığmaz benim yukarıda attığım gibi slim 2.5 olanlar sığar anca

kocaman 2.5" yazıyor

En kalın olan 3.5 sığmaz. 2.5 olan hdd ve ssd sığar.

2.5 inç olursa sığar.

Almıştım bu modelden. USB 3.0 olması güzel. Düşük kapasite ssd varsa elinizde harika taşınabilir disk oluyor. Normal laptop diski varsa sağlık durumuna göre iş yapar.

Geri