Yardım Logitech G29 direksiyon için hangi priz voltaj değerleri uygun

crabman

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
411
dün logitech g29 direksiyon + shifter siparişi verdim bugün elime ulaştı fakat direksiyonun adaptörünü prize bağlayacak olan kablo eksik. evimde adaptör girişine uygun bir kablo buldum ve üstünde yazdığına göre güç değerleri 250V 2.5A

Aldığım yerin teknik servisini aradım ve durumu belirttim. Bana kablo göndereceklerini söylediler. bende kabul ettim ve elimdeki kabloyu söyledim. telefondaki çalışan kabloyu kullanmamın muhtemelen sakınca yaratmayacağını ama aynı zamandada önermediğini söyledi. eğer forumda g29 kullanan başka kullanıcılar veya bilen birisi varsa adaptöre takmam gereken kablonun güç değerlerinin kaç olması gerektiğini söyleyebilir mi? kargo yarın gelecek muhtemelen ve eğer yarına kadar beklememe gerek yoksa elimdeki kabloyuda kullanabiliceksem daha iyi olur.

dün logitech g29 direksiyon + shifter siparişi verdim bugün elime ulaştı fakat direksiyonun adaptörünü prize bağlayacak olan kablo eksik. evimde adaptör girişine uygun bir kablo buldum ve üstünde yazdığına göre güç değerleri 250V 2.5A

Aldığım yerin teknik servisini aradım ve durumu belirttim. Bana kablo göndereceklerini söylediler. bende kabul ettim ve elimdeki kabloyu söyledim. telefondaki çalışan kabloyu kullanmamın muhtemelen sakınca yaratmayacağını ama aynı zamandada önermediğini söyledi. eğer forumda g29 kullanan başka kullanıcılar veya bilen birisi varsa adaptöre takmam gereken kablonun güç değerlerinin kaç olması gerektiğini söyleyebilir mi? kargo yarın gelecek muhtemelen ve eğer yarına kadar beklememe gerek yoksa elimdeki kabloyuda kullanabiliceksem daha iyi olur.
Ne kadara aldınız hocam seti

Konu ile alakası olmayabilir ama yerinizde olsam o fiyata o seti almazdım
Vallahi yazık günah hocam o kadar emek verdim konu açtık kimse oralı olmamış. 20k ya sırf shifterı var diye G29 alınıyor halen. Siz anlatın VD4'ü ben bişey demiyorum.

Direksiyon seti alacaklar Ahmet hocamın konusuna baksın. Paranızı çöpe atmayın.

Vallahi yazık günah hocam o kadar emek verdim konu açtık kimse oralı olmamış. 20k ya sırf shifterı var diye G29 alınıyor halen. Siz anlatın VD4'ü ben bişey demiyorum.
vallahi öyle yaa boşa anlatmışsınız gibi bende hissettim :(

Bu hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence arkadasların dedıgı gıbı ıade etme sansınız varsa ıade edersenız cok ıyı olur ben bılmeyerekden aldım 1 sene once sımdıkı aklım olsa kesınlıkle almam hala gonlum pxn yana.

Ekler

• 14173.webp
    14173.webp
    622.8 KB · Hit: 15
yazık hocam verdiğin paraya iade et mümkünse geçmiş olsun tak tuk tak tuk diye arazi bayır gezerken sesleri dinlersiniz artık

vallahi öyle yaa boşa anlatmışsınız gibi bende hissettim :(
Hocam bir de benim için yalnızca PXN övüyor diye algı oluşturuyorlar size Moza R5 aldırtmadım mı 😂 aha yüzü burda 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,367
Üyeler
187,500
Son üye
clydebeck
Geri