🔥İndirim Samsung 48S90F 4K OLED 49.999 TL

pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1768307477799.webp

aynı paneli kullanıyor geçen hafta 15 20 kişi 41e aldık samsungda lgnin panelini kullanıyor

OLED olması ve Samsung'un resmi sitesinde olması bir avantaj.
Kaç hz

144 müş. Al duvara koy hikayeli oyun ya da simülasyon oyna. Bence güzel

Ne zaman Sıcak Fırsatlar paylaşsam pahalı denip geçiliyor,Epey'deki fiyat değişiminde en dip fiyatını görmüş daha ne olsun.
Ee? aynı paneli kullanan lg geçen hafta 41di diyorum 50bine şunu atıp sıcak fırsat diyorsun. sıcak fırsat değil demekki ki değil diyor insanlar.

Belki LG hateri birisi yukarıdaki Samsung modeli almak isteyebilir. Arkadaş en düşük fiyatta diye konu açmış ama konunun altına LG’nin xxx modeli hem daha ucuz hem aynı panele sahip diyebilir. Çokta şey yapmamak lazım her konunun altına böyle şeyler yazılabilir.

Ya adam belki Samsung almak istiyorsa?

aynen ondan

Belki LG hateri birisi yukarıdaki Samsung modeli almak isteyebilir. Arkadaş en düşük fiyatta diye konu açmış ama konunun altına LG’nin xxx modeli hem daha ucuz hem aynı panele sahip diyebilir. Çokta şey yapmamak lazım her konunun altına böyle şeyler yazılabilir.
lg olanı aldım gayet iyi hater olacak bir durum yok mis gibi tv boş konu olduğunu düşünüyorum bu tvnin sıcak fırsat olması için 40a kadar yolu var

aynen ondan

lg olanı aldım gayet iyi hater olacak bir durum yok mis gibi tv boş konu olduğunu düşünüyorum bu tvnin sıcak fırsat olması için 40a kadar yolu var
Sırf markadan dolayı 5 bin lira 10 bin lira fazla para verecek kullanıcılar var zaten piyasadaki çoğu tv birbirinin panellerini kullanıyor tek farkı kasa kalitesi ve teknik servis oluyor kullanıcılar da buna göre tercih yapıyor. Bence boş bir konu değil hem Samsungun sitesinde en dip fiyatı görmüş. Eskisi gibimi bilmiyorum ama Samsungun kendi sitesinden alındığı zaman ürünü servis getirip montajı yapıyor aynı durum Arçelikte de var.

Samsung'da %10 indirim kuponum bulunuyor isteyen olur ise televizyonu alırken verebilirim

Sırf markadan dolayı 5 bin lira 10 bin lira fazla para verecek kullanıcılar var zaten piyasadaki çoğu tv birbirinin panellerini kullanıyor tek farkı kasa kalitesi ve teknik servis oluyor kullanıcılar da buna göre tercih yapıyor. Bence boş bir konu değil hem Samsungun sitesinde en dip fiyatı görmüş. Eskisi gibimi bilmiyorum ama Samsungun kendi sitesinden alındığı zaman ürünü servis getirip montajı yapıyor aynı durum Arçelikte de var.
hemen her marka yapıyor zaten bunu benim tvyide lg geldi kurdu garanti için şart bu lüks bir şey değil her marka yapıyor next bile

buyrun samsung servisi kalitesi

Geri