Dikiş setibu nedir
Dikiş setibu nedir
100 liraya geliyorkaça geliyor hocam bu
iş görür gibi alsam mı100 liraya geliyor
videosunu da buldum.
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
trde 100 liraya anca jilet aldığımza göre almak mantıklı gibi. bende arada kaldım amaiş görür gibi alsam mı
Büyük ihtimal öyle oluyor çünkü ürünlere farklı güncelleme gelmiyor aynı anda geliyor uçağa bindirildi cart curt bildirimi. Daha çoklu ürün siparişlerim gelmedi gelince görücez2 ayrı satıcı tek sipariş geçtim, temu gibi paketi birleştirip mi yolluyor shein
evet2 ayrı satıcı tek sipariş geçtim, temu gibi paketi birleştirip mi yolluyor shein
Manyetik şarj kablosu var ugreen'in ilgimi çekti yapıştırdım 2 taneevet
Var mı kapanmadan şunu al dediğiniz bir şeyler?
Mouse pad olabilir 110tl 350tl arası 90/40 fiyatları değişiyorevet
Var mı kapanmadan şunu al dediğiniz bir şeyler?
Bugün 1-2 şey alayım diyordum da değmez diyorsanız almayacağımBen daha alışveriş yapmıyorum bundan sonrası risk sonra gidip gümrükte cokecekler falan temu olsa risk alırdım onlar müşteri hizmetleri konusunda Amazon kadar iyiler shein daha mh ye adam gibi bağlanmıyor her şey için teşekkürler elimizdekilerin degerini bilelim
şubata daha var sheinden hızlı geliyor gümrükte kalmaz benceBugün 1-2 şey alayım diyordum da değmez diyorsanız almayacağım