KaptanMC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,555
Acikcasi okumadim ama Emeginize her ne kadar saygim Olsada Bu site'de ne ? Yani AI yaptirdiniz desem yok AI cok daha iyi yapar para verip yaptirdiniz desem yine yok yeni baslamis biri bile bu kadar kotu bir site tasarlayamaz hocam ne yaptinizSelam ben selin. Uzun zamandır üzerine çalışılan bu blogu devir alıp bitirmeye çalışıcam. Bir göz atıp inceler misiniz. Fikirleriniz çok önemli..
![]()
İlk Sayfa
Aradığın ve bulacağın... Bu blog, hızlı okuma konusunda bedelsiz bilgi paylaşma amacıyla kuruldu. "Ayda 5 bin kelime okuma hızına ...avarehizliokuma.blogspot.com
Yanlis anlamayin sizi kotulemiyorum oyle bir niyetim yok sadece Site Asiri kotu yani hic okumaya cekmez boyle bir site gorsem Kusar gecerdim O siyahin tonu ney oyle Yani blog dedigimiz sey sadece yazisiyla yani icerigi ile ceken birs sey degil gunumuzde tasarim kullanim kolayligi ve icerigin cekicili onemli yani sadece icerik degil bir blog sitesi gozede hos gelmeli bu ne hocam
Size tavsiyem en yakin zamanda AI ile ucretsiz bir sekilde yeni bir site tasarlamaniz yada pardon simdi gordum galiba direk blogger sitesine grip ordan hazir sablon secmissiniz vs... yani sablonu degistirin en azindan hocam yoska cokta bir ise yaramaz bence