ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,048
kullansınlar 2 sene sonra iyisini ister alıverirler nolcakİade etmeyi düşünüyorsanız kutusunu açmadan iade edin. Yoksa iadeyi kabul etmeyebilirler.
kullansınlar 2 sene sonra iyisini ister alıverirler nolcakİade etmeyi düşünüyorsanız kutusunu açmadan iade edin. Yoksa iadeyi kabul etmeyebilirler.
Normalde açsan bile koşulsuz iade var internette diyordu arkadaşlar ama biz garantiye alıp açmayız tamamdır hocam. Bu arada 895 o kadar kötü bi işlemci mi ben ekranı iyi işlemciside idare eder fiyatında 1k daha uygun diye düşünüp almıştımİade etmeyi düşünüyorsanız kutusunu açmadan iade edin. Yoksa iadeyi kabul etmeyebilirler.
Arada kaldım valla iade etsem geri gönderdiğimde satıcıya gitmesi en az bence 3 gün sürer iadesi yapılana kadar karne günü geçicek hediye etmek istiyorum o günkullansınlar 2 sene sonra iyisini ister alıverirler nolcak
O zaman iade edicez orası kesin hocam muhtemelen yarın elime geçer hemen geri yollarım. Bu arada elime biraz daha para geçti nasip işte... Neyse Honor pad 10 baktım hocam klavyeli kılıfı da var onu alayım mı ama bi tık bile üstüne çıkamam fiyat olarak eğer daha iyisi yoksa o fiyata onu alayım.Honor X9a'nın snapdragon 685 işlemcisi, 5000 TL'ye satılan Galaxy Tab A11'deki Helio G99 işlemciden bile güçsüz ve eski.
Snapdragon 685 vs Helio G99: tests and benchmarks
We put Qualcomm Snapdragon 685 against MediaTek Helio G99 to find out which SoC is better. See performance comparison in benchmarks and games.nanoreview.net
kardeşiniz pubg falan oynar diyorsunuz. 3.sınıfa giden çoçuk 12 inç ekranlı tableti elinde zor tutar. Tab A11+ gayet iyi.O zaman iade edicez orası kesin hocam muhtemelen yarın elime geçer hemen geri yollarım. Bu arada elime biraz daha para geçti nasip işte... Neyse Honor pad 10 baktım hocam klavyeli kılıfı da var onu alayım mı ama bi tık bile üstüne çıkamam fiyat olarak eğer daha iyisi yoksa o fiyata onu alayım.
![]()
Honor Pad 10 8GB 256GB Wifi 12'' Gri Tablet + Klavyeli Kılıf - Fiyatı, Yorumları
Honor Pad 10 8GB 256GB Wifi 12'' Gri Tablet + Klavyeli Kılıf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
ekran olarak redmi pad2 daha iyi ama işlemci olarak tab a11 plus daha üstün geliyor3. Sınıfa giden kardeşim için hem ders hem arada oyun oynaması için orta düzeyde bir tablet düşünüyorum mümkünse 7-8 belki 9 binlere alınabilecek güzel tablet var mıdır
O zaman oynayamasın daha iyikardeşiniz pubg falan oynar diyorsunuz. 3.sınıfa giden çoçuk 12 inç ekranlı tableti elinde zor tutar. Tab A11+ gayet iyi.
Evde bir sürü Xiaomi Huawei hızlı şarj adaptörü var hocam olur illa ki biri. 2 tane 33w 2 tane 67w var 33w lar olmaz mıSamsung tabletlerin kutusunda şarj aleti yok. Evde uyumlu bir şarj aleti yoksa linktekini 400 TL'ye alabilirsiniz.
İleri dönük düşünmek istiyorum yıllarca kullansın diye honor pad10 işlemci açısından da daha geç eskiyip güçten düşmez mi evet ekran bi tık büyük olabilir ama yapacak bişey yok artık. Ama onu almazsam kesin tab a11+ alırım şuan pad 10 da karar kıldım gibiekran olarak redmi pad2 daha iyi ama işlemci olarak tab a11 plus daha üstün geliyor
ben olsam tab a11 plus alırdım güncellemeye 7 yıl diyor buda diğer markaların 2-3 katı bir zaman dilimi
evinizdeki şarj aletleri USB PD ve PPS protokolünü destekliyorsa samsung tablet 25W hızında şarj olur. Yoksa 15W hızında şarj olur.Evde bir sürü Xiaomi Huawei hızlı şarj adaptörü var hocam olur illa ki biri. 2 tane 33w 2 tane 67w var 33w lar olmaz mı
Bu dediğinizi nasıl anlayabilirim hocam . Birde pad 10 da zaten apatör var galiba. Bu arada ürün şimdi geldi iadeye götürüyorum x9a yıEkran boyutu sorun değilmiş. Honor Pad 10, 13K bütçeye en iyi seçenek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evinizdeki şarj aletleri USB PD ve PPS protokolünü destekliyorsa samsung tablet 25W hızında şarj olur. Yoksa 15W hızında şarj olur.
Adaptörün üzerinde yeşil ile işaretlediğim gibi PPS özelliğinin yazması lazım. Evet, Honor Pad 10'da adaptör var. Bu arada fotoğrafını çektiğim adaptör, size linkini paylaştığım adaptör.Bu dediğinizi nasıl anlayabilirim hocam . Birde pad 10 da zaten apatör var galiba. Bu arada ürün şimdi geldi iadeye götürüyorum x9a yı
O zaman pad 10 alıyorum hocam. Teşekkür ederim aklıma takılan bişey olursa rahatsız ederim izninleAdaptörün üzerinde yeşil ile işaretlediğim gibi PPS özelliğinin yazması lazım. Evet, Honor Pad 10'da adaptör var. Bu arada fotoğrafını çektiğim adaptör, size linkini paylaştığım adaptör.
Alıntıyı görüntüle
hocam ben olsam a11 plus alırdım çünkü hem ekranı piyasada bulunabilir samsung servisine yaptırılabilir hem işlemcisi güzel bir cihaz ve ekran koruyucu kılıf 4-5 yıl sonra bile bulunabilir bir tabletO zaman pad 10 alıyorum hocam. Teşekkür ederim aklıma takılan bişey olursa rahatsız ederim izninle