Zamanında uyguna (20.000tl ye trendyol satıcısından) almıştım 1tb versiyonunu kılıfıyla vs. Neyse.. Zelda Breath of the wild yada Mario Oddsey vb. gibi oyunları oynadm (Tears of the kingdom da yükledim oynamadım) Problemler yaşamadım mı, açıkcası kontroller veya oyunların genel yapısı itirabirlye problemler yaşamadım. Daha çok işte klasik 30 fps kilidini açmak 60-90 fps modları uygulamak, çeşitli optimizasyon modları kurmak.. DLC kurmak vb. gibi şeylerle çok uğraştım. Ama genel olarak oyna geç kafasıyla gayet tatmin ediciydi. PS2,PS3,PS4,PSVİSTA.. sayısız emulatör var denemedim hepsini, Nintendo Switch'te en iyi performası almak için Yuzunun son sürümünü bulup kurmak lazım.. Onun dışında şuan ufak bir proje geliştiriyorum Steam Deck için, amacı steam mağzası veya çipli Nintendolardaki tinfoil gibi Switch, NDS, 3ds, n64, psvita vb. oyunların oyun dosyaları (romları) bulunan ve tek tıkla indirip oynamaya hazır hale getiren bir proje, şuan basit bir şekidle Linuxde denemelerim olumlu gidiyor biterse konu açarım zaten. Çok konuştum işin özeti uğraşmayı seven biri için çok keyifli, şahsen problemler çıkmasını ve onları çözmeyi sevdiğim için sorun yaşamadım hiç. Ama normal bir kullanıcı olsamda Steam Deck almak için sayısız neden var.. Şahsen en güncel el konsollarını da dahil etsek yien Steam Deck'den vaz geçmem fanboy değilim merak ettiğiniz şeyleri, nedenini anlatabilirim. Steam deck > Rog Ally, Rof Ally X, Xbox Rog Ally, MSİ Crew, Switch, Switch2 Legion go, Legion go s, Tüm piyasada halen daha iyisi yok. (Oled ekranı da müthiş arada film-dizi izliyorum)