Daemonis 80+ Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 306 Reaksiyon skoru 55 Çarşamba, 13:22 #1 usb hata ayıklaması açık olmasına rağmen bilgisayara telefonu bağladığımda dosya aktarımı yapamıyorum. sarj ve fotoğraf aktarımına izin veriyor ama.
usb hata ayıklaması açık olmasına rağmen bilgisayara telefonu bağladığımda dosya aktarımı yapamıyorum. sarj ve fotoğraf aktarımına izin veriyor ama.
kurosaki_22 80+ Katılım 14 Ocak 2026 Mesajlar 72 Reaksiyon skoru 28 Çarşamba, 13:29 #2 Kabloyu bağladığınızda telefonunuza bildirim geliyor olabilir eğer samsung ise. Ordan dosya aktarımını işaretlemeniz lazım.
Kabloyu bağladığınızda telefonunuza bildirim geliyor olabilir eğer samsung ise. Ordan dosya aktarımını işaretlemeniz lazım.
Daemonis 80+ Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 306 Reaksiyon skoru 55 Çarşamba, 13:38 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 kurosaki_22 yazmış: Kabloyu bağladığınızda telefonunuza bildirim geliyor olabilir eğer samsung ise. Ordan dosya aktarımını işaretlemeniz lazım. Devamı için tıklayın... İşaretledim. USB Ayıklaması açtım. Hala aynı.
kurosaki_22 yazmış: Kabloyu bağladığınızda telefonunuza bildirim geliyor olabilir eğer samsung ise. Ordan dosya aktarımını işaretlemeniz lazım. Devamı için tıklayın... İşaretledim. USB Ayıklaması açtım. Hala aynı.
bahtsızkarakter 80+ Silver Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 4,481 Reaksiyon skoru 1,837 Çarşamba, 13:39 #4 telefonun usb modunu geliştirici seçenklerinden dosya aktarımına al gözükür usb hata ayıklama yazılım atmak için
telefonun usb modunu geliştirici seçenklerinden dosya aktarımına al gözükür usb hata ayıklama yazılım atmak için
Daemonis 80+ Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 306 Reaksiyon skoru 55 Çarşamba, 13:44 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 bahtsızkarakter yazmış: telefonun usb modunu geliştirici seçenklerinden dosya aktarımına al gözükür usb hata ayıklama yazılım atmak için Devamı için tıklayın... Dosya aktarımı seçimi
bahtsızkarakter yazmış: telefonun usb modunu geliştirici seçenklerinden dosya aktarımına al gözükür usb hata ayıklama yazılım atmak için Devamı için tıklayın... Dosya aktarımı seçimi
Daemonis 80+ Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 306 Reaksiyon skoru 55 Çarşamba, 14:16 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 ÇÖZÜM:
A ali_tr 80+ Katılım 21 Nisan 2025 Mesajlar 47 Reaksiyon skoru 3 Çarşamba, 14:27 #7 Kablo kaynaklı olabilir. Farklı kablo ile denediniz mi?