Her parfüm her parfümeriden alınmaz. Alberto segonun başarılı parfümleri var başarısız parfümleri var . Başarılı müadillerini face sayfalarından bulabilirsin ama kör alışla rastgele bi modeli alırsan şans. Mfy kullanıyorum tygarı mükemmel yapıyor mesela ama başka sevdiğim bi kokuyu beceremiyor. Dediğim gibi face sayfalarından parfümerilerin başarılı parfümlerini alın . Sevdiğiniz kokuyu iyi yapan parfümeri başka bir kokuyu tutturamayabilir . Önerilerim mfy, emre geldi, kimyager ahmet gibi daha çok niş satan parfümerilerdir.Şikayetvarda herkes kalıcılıktan ve alkolün fazla olmasından bahsetmiş ama youtube da fazlaca övüyorlar. Kullanan arkadaş varsa yazabilir mi
Alberto sego dan aventus super calisma ve sauvage elixir bakacağım. Emregeldiden gof unique mfy den de tygar bakicam. Tygar nasil bir koku kaliciligi vs.Her parfüm her parfümeriden alınmaz. Alberto segonun başarılı parfümleri var başarısız parfümleri var . Başarılı müadillerini face sayfalarından bulabilirsin ama kör alışla rastgele bi modeli alırsan şans. Mfy kullanıyorum tygarı mükemmel yapıyor mesela ama başka sevdiğim bi kokuyu beceremiyor. Dediğim gibi face sayfalarından parfümerilerin başarılı parfümlerini alın . Sevdiğiniz kokuyu iyi yapan parfümeri başka bir kokuyu tutturamayabilir . Önerilerim mfy, emre geldi, kimyager ahmet gibi daha çok niş satan parfümerilerdir.
Segonun aventusunu övüyolardı denersen yorumunu beklerim . Tygar turunçgil baskın bir koku . Tek fısı odayı doldurabilecek cinsten . Fazla sıkarsan karşıdakini boğma garantisi veriyorum. Her kesime hitap etmesede yinede genel genel kesime hitap ettiğini düşünüyorum fakat ben kokuya çok alışamadım yine de bi tekrardan bakayım şimdi. Kokuya baktım koku gayet güzel ama sıkınca sanki nota değişimi oluyor kapaktakiyle aynı kokmuyor ama kesinlikle denenmesi gerektiğini düşünüyorum tester satışı var mfy de değerlendirebilirsiniz.Alberto sego dan aventus suoer calisma ve sauvage elixir bakacağım. Emregeldiden gof unique mfy den de tygar bakicam. Tygar nasil bir koku kaliciligi vs.
TeşekkürlerSegonun aventusunu övüyolardı denersen yorumunu beklerim . Tygar turunçgil baskın bir koku . Tek fısı odayı doldurabilecek cinsten . Fazla sıkarsan karşıdakini boğma garantisi veriyorum. Her kesime hitap etmesede yinede genel genel kesime hitap ettiğini düşünüyorum fakat ben kokuya çok alışamadım yine de bi tekrardan bakayım şimdi. Kokuya baktım koku gayet güzel ama sıkınca sanki nota değişimi oluyor kapaktakiyle aynı kokmuyor ama kesinlikle denenmesi gerektiğini düşünüyorum tester satışı var mfy de değerlendirebilirsiniz.
Hocam selamlar elixir ve süper çalışmayı aldınız mı acaba aldıysanız beğendiniz mi Süper çalışma hakkında çok fazla limon kolonyası gibi yorumlar gördüm sizce nasıl almaya değer miAlberto sego dan aventus super calisma ve sauvage elixir bakacağım. Emregeldiden gof unique mfy den de tygar bakicam. Tygar nasil bir koku kaliciligi vs.