3d v-cache performans optimize eden bi hizmet sadece, cift ccd islemcilerde calisir.ne anlama geliyo bu
hocam dediğin doğru da şu değerlere baksana bisenin sandığın gibi değil o işler..
valla bende bilmiyorum hocam ama darboğaz yaşıyorumne anlama geliyo bu
sistem ozelliklerini yazsana bi.hocam dediğin doğru da şu değerlere baksana bi Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla bende bilmiyorum hocam ama darboğaz yaşıyorum
benimki çalışıyo ama benim sistem de mantıksal çekirdekleri 16 görmesi gerekieken 8 görüyo. 70w ı geçtiğini görmedim. render alırken 45-46w larda takılıyo ve çözemedimR7 7800x3d işlemci de 3d v cache çalışmıyor işlemci r7 7700x ile neredeyse aynı performansı veriyor
Alıntıyı görüntüle
vallahi dahili bi grafik birimi varmış sanırım ben kapattımsenin sandığın gibi değil o işler..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3d v-cache performans optimize eden bi hizmet sadece, cift ccd islemcilerde calisir.
r7 7800x3d 9070xt 16x2 patriot ram asus b650mrsistem ozelliklerini yazsana bi.
ayarlar max 1080p mir7 7800x3d 9070xt 16x2 patriot ram asus b650mr
Sanal çekirdekleri kapatmış olabilirsin biostan o ayarı bulup pasifleştir. Eğer görev yöneticisinde 8 yazıyorsabenimki çalışıyo ama benim sistem de mantıksal çekirdekleri 16 görmesi gerekieken 8 görüyo. 70w ı geçtiğini görmedim. render alırken 45-46w larda takılıyo ve çözemedim
vallahi dahili bi grafik birimi varmış sanırım ben kapattımgör
ayarlar max 1080p
2k ultra 180 hz monitör deayarlar max 1080p mi
denedim olmuyo. chatgpt ile araştırdım baya bi şey denedim. bios güncellemes öneriyo şuan uğraşamam ama onu da denicem bi araSanal çekirdekleri kapatmış olabilirsin biostan o ayarı bulup pasifleştir. Eğer görev yöneticisinde 8 yazıyorsa
birde cinebench 24 de alması gereken render skorunu alıyorum böyle olunca ve internetteki 7700x ile benzer kullanımı ve darboğazı verdiği için aklıma direk 3d vcache geldiayarlar max 1080p mi
amd ryzen master dan denesenedenedim olmuyo. chatgpt ile araştırdım baya bi şey denedim. bios güncellemes öneriyo şuan uğraşamam ama onu da denicem bi ara