R7 7800X3D 3D V CACHE ÇALIŞMIYOR

Aozilhan

80+
Reaksiyon skoru
8
R7 7800x3d işlemci de 3d v cache çalışmıyor işlemci r7 7700x ile neredeyse aynı performansı veriyor
1768421006669.webp

ne anlama geliyo bu

R7 7800x3d işlemci de 3d v cache çalışmıyor işlemci r7 7700x ile neredeyse aynı performansı veriyor
Alıntıyı görüntüle
benimki çalışıyo ama benim sistem de mantıksal çekirdekleri 16 görmesi gerekieken 8 görüyo. 70w ı geçtiğini görmedim. render alırken 45-46w larda takılıyo ve çözemedim

senin sandığın gibi değil o işler..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3d v-cache performans optimize eden bi hizmet sadece, cift ccd islemcilerde calisir.
vallahi dahili bi grafik birimi varmış sanırım ben kapattım

benimki çalışıyo ama benim sistem de mantıksal çekirdekleri 16 görmesi gerekieken 8 görüyo. 70w ı geçtiğini görmedim. render alırken 45-46w larda takılıyo ve çözemedim
Sanal çekirdekleri kapatmış olabilirsin biostan o ayarı bulup pasifleştir. Eğer görev yöneticisinde 8 yazıyorsa

Sanal çekirdekleri kapatmış olabilirsin biostan o ayarı bulup pasifleştir. Eğer görev yöneticisinde 8 yazıyorsa
denedim olmuyo. chatgpt ile araştırdım baya bi şey denedim. bios güncellemes öneriyo şuan uğraşamam ama onu da denicem bi ara

ayarlar max 1080p mi
birde cinebench 24 de alması gereken render skorunu alıyorum böyle olunca ve internetteki 7700x ile benzer kullanımı ve darboğazı verdiği için aklıma direk 3d vcache geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

denedim olmuyo. chatgpt ile araştırdım baya bi şey denedim. bios güncellemes öneriyo şuan uğraşamam ama onu da denicem bi ara
amd ryzen master dan denesene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,934
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri