Çözüldü✓ Vatan indiriminden gaming trio 5080 alınır mı?

Yani şu an şöyle bakınca, 5080ler 65k, +10k model için verilir mi? verilir. Mecburen, çünkü sevmediğin kartı niye alasın. Ama sanırım ben bir delilik yapıp 75k verirken 83k ya İGame Neptune alırdım. Aio 5080 :ROFLMAO:

Ya da gaming trio üst seviye olmasına rağmen tepe model değil, belki Galax'ın beyaz Hall of Fame'i alırdım, o da zevke bağlı, bir de kıyaslamak lazım. Galax'ın bir tık sesi fazla olur gibime geliyor, bir de birkaç tane kusurlu Galax ekran kartı alanda olmuştu, en basitinden fanların rpm'i ni kontrol edemiyorlardı hatta biri sanırım HOF ta oldu, o yüzden, şimdi o da beni soğuttu.
Edit; Beyaz HOF 87K mış boşveri siyah 75k olunca o da aynı olur diye düşündüm.

Yani şu an şöyle bakınca, 5080ler 65k, +10k model için verilir mi? verilir. Mecburen, çünkü sevmediğin kartı niye alasın. Ama sanırım ben bir delilik yapıp 75k verirken 83k ya İGame Neptune alırdım. Aio 5080 :ROFLMAO:
Hocam oda olabilirde sistemi full msi yaptım msiya bi sempatikliğim var

Hocam oda olabilirde sistemi full msi yaptım msiya bi sempatikliğim var
Anladım o zaman mecbur, MSI o renk bazında bir Suprim var o da gümüş açıkçası gümüş diye düşünüp uyumlu olur dersen yanılırsın. Bence olmuyor.

Paraf kartın varsa 6 taksit yapıştır geçç

Ekler

• IMG_6127.webp
    IMG_6127.webp
    55.5 KB · Hit: 14
alınır mı? arkadaşlar ne diyosunuz
Ya da gaming trio üst seviye olmasına rağmen tepe model değil, belki Galax'ın beyaz Hall of Fame'i alırdım, o da zevke bağlı, bir de kıyaslamak lazım. Galax'ın bir tık sesi fazla olur gibime geliyor, bir de birkaç tane kusurlu Galax ekran kartı alanda olmuştu, en basitinden fanların rpm'i ni kontrol edemiyorlardı hatta biri sanırım HOF ta oldu, o yüzden, şimdi o da beni soğuttu.
Edit; Beyaz HOF 87K mış boşveri siyah 75k olunca o da aynı olur diye düşündüm.
rtx 4080 superi olan değişmesine gerek var mı arkadaşlar

Geri