Öneri Steamde Yayınladığımız Simulator Oyunu İçin Tavsiye ve Fikirleriniz

Reaksiyon skoru
43
Merhabalar oyun hakkındaki bilgilere buradan ulaşabilirsiniz görseller , açıklamalar vs. nasıl olmuş arkadaşlar birde istek listenize eklerseniz çok seviniriz hepinize çok teşekkürler. :peepokalp:

Merhabalar oyun hakkındaki bilgilere buradan ulaşabilirsiniz görseller , açıklamalar vs. nasıl olmuş arkadaşlar birde istek listenize eklerseniz çok seviniriz hepinize çok teşekkürler. :peepokalp:
Kaç dolardan satışa çıkacak?

Açık konuşmak gerekirse simülasyon oyunlarını pek sevmem ama vay dedim izlerken. Alıştık hep sürekli araba, bilgisayar toplama oyunlarına bu daha güzel geldi. Başarılarının devamını dilerim hocam. Yolun açık olsun

İstek listeme attım. Bu kadar dili nasıl ekleyeceksin? Yapay zekayla mi?

Kaç dolardan satışa çıkacak?
türkiye özel fiyatlandırması olacak tam karar vermedik ama 4-6 arası olur muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstek listeme attım. Bu kadar dili nasıl ekleyeceksin? Yapay zekayla mi?
oyun montoruna entegre kolay dil ekleme sistemi var türkçe ve ingilizceleri kendim hazırlıyorum kalan 8 dil translate yapay zeka karışık hazırlıyoruz teşekkür ederim

Açık konuşmak gerekirse simülasyon oyunlarını pek sevmem ama vay dedim izlerken. Alıştık hep sürekli araba, bilgisayar toplama oyunlarına bu daha güzel geldi. Başarılarının devamını dilerim hocam. Yolun açık olsun
teşekkürler :)

türkiye özel fiyatlandırması olacak tam karar vermedik ama 4-6 arası olur muhtemelen

oyun montoruna entegre kolay dil ekleme sistemi var türkçe ve ingilizceleri kendim hazırlıyorum kalan 8 dil translate yapay zeka karışık hazırlıyoruz teşekkür ederim

teşekkürler :)
Fiyat uygun olacakmış ama bana göre ilk çıkışında 2.5 - 3 dolar gibi bir şey yapmanız, ilgi gördükçe fiyatı yükseltebilirsiniz.

Şunu belirtmek isterim oyunda kasvetli bir hava var onuda biraz düzeltirsen bence çok iyi olur. Belki aklındadır ama bir kaç kasiyer, çalışan işe alma gibi şeylerde olabilir

simülasyon oyunu sevmem ama ilk baktığımda gözüme çarpan yukarıdaki arkadaşında dediği gibi oyunda kasvetli bir hava var gibi onu düzeltebilirseniz düzeltmeniz bence daha iyi olur.

simülasyon oyunu sevmem ama ilk baktığımda gözüme çarpan yukarıdaki arkadaşında dediği gibi oyunda kasvetli bir hava var gibi onu düzeltebilirseniz düzeltmeniz bence daha iyi olur.
Oyun saati Sabah 7 de çektik gün doğumundan dolayı kasvetli olmuş fotoğrafları güncelleyelim bari çok dikkat çekiyorsa teşekkürler

Oyun saati Sabah 7 de çektik gün doğumundan dolayı kasvetli olmuş fotoğrafları güncelleyelim bari çok dikkat çekiyorsa teşekkürler
Sabah 7 mi? Kesim Türkiye'de geçiyor oyun :D O saatte çalışan yoktur başka ülkede

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Oyun içeriğini bilmiyorum, belki yazacaklarım oyunda zaten vardır. Aklıma gelenleri yazıyorum.

1) Oyundaki sabah/öğlen/akşam durumlarını kişinin yaşadığı ülke saatine göre değiştir.
Zamandilimi, kişinin bilgisayarındaki saat verisini çekerek o saate göre değişmeli.

2)Oyuna gizli easter eggler ekle.
(Belki basit, eğlenceli, veya çok komplike bulması zor olan şeyler)

3) Lokal havadurumu desteği(?)
Bunu belki yapmak zor olabilir, veya sadece belirli bölgeleri destekleyecek şekilde olabilir.
Belki öncelikle yaşadığınız yeri deneme bölgesi yapabilirsiniz.
Oyuncunun yaşadığı bölge verisini alabiliyorsanız o bölgede gerçekte yağmur yağdığında, oyundada yağsın. Veya kar gibi durumlar.

4) Uyuma, Acıkma, Yorulma durumları.
Uyuyup uyandığında fiyatlarda günlük değişiklilikler olabilir?

5) Sıra bekleyen kişi, eğer sırada fazla kalırsa üzerine bir çeşit sinir barı eklenebilir. Bu sinir barı arttıkça, kişinin ödeyeceği tutar aynı oranda düşebilir.

6) Bahşiş kutusu, X oranda siparişi hızlı teslim edilen kişiler, siparişlerinin hızlı hazırlandığı için bahşiş verebilirler.

7)Mağazaya gelen hırsızlar tezgahın arkasına geçip ürünleri çalmaya çalışır,
Bu durumda yanında duran bir çeşit süpürge ile hırsıza vurulabilir, Veya 2. Seçenek hırsız geldiğinde polis aranabilir. Polis geldiğinde yakalatma ödülü gibi bir ödül verilebilir.

8) "Gıcık müşteriler" bu müşteriler geldiğinde sürekli aldıkları ürünleri değiştirmek, isterler. Vakit kaybettirirler. Bu müşteriler diğer sırada bekleyen kişilerin daha fazla beklemesine sebep olabilirler. Bu müşterilerin tiplemeleri benzer olabilir, geldiklerinde vakit kaybetmemek için "Müşteriyi kovma" seçeneği olabilir.

Geri