Arkadaşlar samsung'un kendi sitesinde 2550 tl indirim var ve en mantıklı yol monitör almak ve monitör olarak g4 düşünüyorum sizce nasıl bir monitör alınır mı şuan samsung da 8500 tl fiyatı var ve bana gelişi 5950 tl ye gelecek.
Sizce 5950 g4 mü yoksa 7450 tl yeDaha önce önerildiğini gördüğüm bir model, kroniğine denk gelmedim. Alınabilir fiyatı da güzel.
Anladım peki şey soracaktım benim aoc 24g2sp model monitörüm var ve 3070 ekran kartı var bu arada biri 165 hz diğeri 240hz sizce sıkıntı olur muG4 alınır fakat g53f modeli yeni çıktığı için adam akıllı bilgi yok
2monitör olarak mu kullanacaksınız yani neden sorun olsunAnladım peki şey soracaktım benim aoc 24g2sp model monitörüm var ve 3070 ekran kartı var bu arada biri 165 hz diğeri 240hz sizce sıkıntı olur mu
Evet 2. Monitör olarak fakat geçen geminiye sorduğum da problem olur tarzı bir durum olur dedi ondan kaynaklı aklıma takıldı2monitör olarak mu kullanacaksınız yani neden sorun olsun
Sorun olmaz hocam isterseniz 360Hz yanına 60Hz monitör bağlayın çözünürlük ya da Hz fark etmez.Evet 2. Monitör olarak fakat geçen geminiye sorduğum da problem olur tarzı bir durum olur dedi ondan kaynaklı aklıma takıldı
Anladım teşekkür ederimSorun olmaz hocam isterseniz 360Hz yanına 60Hz monitör bağlayın çözünürlük ya da Hz fark etmez.
bende vardı iade ettim monitör renkleri güzel ayakları çok sağlam(sadece aşağı full inmiyor o kötü) bir de en can alıcı kısmı paneli göz konforu için çok sert bir paneli var ve acayip mavi ışığa maruz bırakıyor gözlerimi yakıyor yani konfor açısından 0 bir monitör daha önce yumuşak bir monitör kullandıysanız farkı direkt acıyla hissediyorsunuz ama daha önce sert panel çok dalgalanan paneller kullandıysanız gözünü alıştıysa sizin bileceğiniz işArkadaşlar samsung'un kendi sitesinde 2550 tl indirim var ve en mantıklı yol monitör almak ve monitör olarak g4 düşünüyorum sizce nasıl bir monitör alınır mı şuan samsung da 8500 tl fiyatı var ve bana gelişi 5950 tl ye gelecek.
Yani şuan elimde 2023 de aldığım aoc 24g2sp modeli var bu samsung ana monitör olarak kullanmak için ve aoc yan monitör için istiyorum aslında amacım elimdeki 2550 tl lik kuponun boş gitmemesi ondan dolayı bir öneri istiyorumbende vardı iade ettim monitör renkleri güzel ayakları çok sağlam(sadece aşağı full inmiyor o kötü) bir de en can alıcı kısmı paneli göz konforu için çok sert bir paneli var ve acayip mavi ışığa maruz bırakıyor gözlerimi yakıyor yani konfor açısından 0 bir monitör daha önce yumuşak bir monitör kullandıysanız farkı direkt acıyla hissediyorsunuz ama daha önce sert panel çok dalgalanan paneller kullandıysanız gözünü alıştıysa sizin bileceğiniz iş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
not: mavi ışık filtresi hiç bir işe yaramıyor başka uygulamalarda keza bir işe yaramıyor monitörün kendisi flicker free diye geçiyor ama hiç öyle değil
bende de 24g2sp vardı hocam ben kendi fikrimce söyliyeyim 24g2sp nin pwn dalgalanması çok daha iyi g4 e göre bir de sizin 24g2sp eğer altında çizgiler çıkmaya başladıysa garantiye gönderin bana 27g4ha gönderdiler süreç uzun sürdü 1-1.5 ay kadar çünkü 24g2sp kronik olarak sıkıntılı bir modelmiş malesef eğer sizde şuan monitör altında çizgiler oluşmadıysa bir süre kullanın ama ondan sonra oluşuyor bende de çok az oluşmuştu ama direkt gönderdim garantiye o çizgiler oluşmaya başladıkça monitör kendiliğinden paneli gitmeye başlıyor yavaş yavaş bilgilendireyim dedim ekstraYani şuan elimde 2023 de aldığım aoc 24g2sp modeli var bu samsung ana monitör olarak kullanmak için ve aoc yan monitör için istiyorum aslında amacım elimdeki 2550 tl lik kuponun boş gitmemesi ondan dolayı bir öneri istiyorum
Yani suanlik aoc da öyle bir problem olmadı garantisi kaç yıl bilmiyorum 1 ağustos 2023 de almışım 3 yıl olsa daha var fakat bu kuponun da boşa gitmesini istemiyorum bide şu model varbende de 24g2sp vardı hocam ben kendi fikrimce söyliyeyim 24g2sp nin pwn dalgalanması çok daha iyi g4 e göre bir de sizin 24g2sp eğer altında çizgiler çıkmaya başladıysa garantiye gönderin bana 27g4ha gönderdiler süreç uzun sürdü 1-1.5 ay kadar çünkü 24g2sp kronik olarak sıkıntılı bir modelmiş malesef eğer sizde şuan monitör altında çizgiler oluşmadıysa bir süre kullanın ama ondan sonra oluşuyor bende de çok az oluşmuştu ama direkt gönderdim garantiye o çizgiler oluşmaya başladıkça monitör kendiliğinden paneli gitmeye başlıyor yavaş yavaş bilgilendireyim dedim ekstra
sizi anlıyorum kuponunuz olduğu için mantıklı gibi gözüküyor ben kendi fikrimi söyledim alıp denemek sizin bileceğiniz iş bazıları göz konforunun o kadar kötü olmadığını söylüyor ama ben katılmıyorum bana kalırsa direkt söyliyeyim rezalet göz konforu açısından şuan kendim aoc 25g3zm kullanıyorum garantiden aldığım 27g4ha da abim kullanıyor bize gelen 27g4ha modeli çok güzel gözü yakmıyor o da yine aoc modeli ben aoc fanboyluğu yapmak istemem ama konfor açısından aoc çok daha iyi bir firma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neden göz konforuna bu kadar düştüm diye soracak olursanız bu adamın reddit postunda kendisi bir çok monitör deneyip ve aşağıdaki yorumlarda insanların kendi fikirlerini beyan etmesi beni bu olaya bu kadar bağladı