❌İndirim Bitti! Windows ve Office Lisansları | 10 TL (Trendyol)

bunları şirkette falan kullanmak sıkıntı çıkarır, bazen bu firmaların yetkilileri denetime falan geliyormuş tespit edilebilir mi kaçak key kullanılıyor gibisinden.

Bunlar güvenli mi, bu keyleri girilen bilgisayarlar tespit edilebilir mi yarın öbür gün girdiğimiz outlook hesabını yasaklamasın microsoft
Valla benim hesap bloke galiba.
Home etkinleştirdik, pro yıkselttim.
(Pro pek kullanmam zaten)
Pat yada olayda birine göstermek için yapmıştım.
Hesaba girmeye çalısıyorım, hata veriyor.
Kullanıcı veya şifre hatalı diye..,
Bende cıd ile etkinleştirdim..
Zaten surekli yerel kullanıyorum, fark etmez yine de😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunları şirkette falan kullanmak sıkıntı çıkarır, bazen bu firmaların yetkilileri denetime falan geliyormuş tespit edilebilir mi kaçak key kullanılıyor gibisinden.
Evet haklısın.
Bireyselde sorun olmaz ama ticaride denetleme yetkileri var.

Burdan win11 aldığımda rufus ile format attığımda format aşamasında gelen kodu girerek etkinleştirebiliyor muyum?
Etkinleştiremezsin.
Bunlar veya Microsoft tan alsan bile fark etmez.
1 kere manuel etkinleştirme yapmanız lazım.
Microsoft sınunuculara pc yi tanıtıp onay kimliği alınması gerek..

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam
1 kere manuel etkinleitirme yapınca daha sonraki formatlarda key girmesende oto etkinleştirir(retail ve oem keyde)
key girersen kendi keyinin son 5 karakterini gorursun.
key girmezsen;
mesela pro da, sonu 3V66T olanı gorursun: "Windows 10 Pro: VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T"

sipariş hala teslim edilmedi ayrıca satıcı hesabını kapatmış sanırım 404 veriyor bende. iptal edecekler mi bakalım

sipariş hala teslim edilmedi ayrıca satıcı hesabını kapatmış sanırım 404 veriyor bende. iptal edecekler mi bakalım
İlginç, arayın yada Whatsapp'tan yazın:
İşletme hesabı: +90 322 245 06 42
SMS ile gelen no: +90 530 027 84 47

çok incesin. office 365 kodu varsa eğer alabilirim. gerekirse ücretini de verebilirim.

Ne lazım?
Varsa atarım..
çok incesin. office 365 kodu varsa eğer alabilirim. gerekirse ücretini de verebilirim.

Ak
ETKİNLEŞTİRME:
microsoft hesap ile ugrasmak istemeyen:
bu siteler, birara kapanmıstı. bildigim kadar gunde 1 veya 2 alıma musade ediyor(uzun zamandır kullanmamıstım, home dan proya yukseltme esnasında hotmail hesap bloke galiba giremeyince kullandım:))
microsoft tel ile etkinleştirme kaldırıp, mail hesap zorlayınca...
tam randımanlı calısıyormu bilemiyorum, işi olan deneyebilir..Alıntıyı görüntüle
mail vs ile ugrasmak istemeyenler buradan deneyebilir..
microsoft hesap pert benim, kurtarma bile çalısmıyor.:LOL:

Son düzenleme:
Kendine gore windows yapmak isteyenlere yardımcı konu:
Ozellestirmek isteyenlere:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,946
Üyeler
187,750
Son üye