Blacksailsjack
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
windows 10 retail key olan var mı ? banada atabilirsiniz teşekkürler.
Dün Whatsapp üzerinden cevapladım ama yanıt yok hala.@TiRaNTx @pharm4vita aynı gelen kodları, mesajı gönderen pintipin hesabına cevap olarak yazın yenisini atıyor.
Valla benim hesap bloke galiba.Bunlar güvenli mi, bu keyleri girilen bilgisayarlar tespit edilebilir mi yarın öbür gün girdiğimiz outlook hesabını yasaklamasın microsoft
Evet haklısın.bunları şirkette falan kullanmak sıkıntı çıkarır, bazen bu firmaların yetkilileri denetime falan geliyormuş tespit edilebilir mi kaçak key kullanılıyor gibisinden.
Etkinleştiremezsin.Burdan win11 aldığımda rufus ile format attığımda format aşamasında gelen kodu girerek etkinleştirebiliyor muyum?
Teşekkürler hocamEtkinleştiremezsin.
Bunlar veya Microsoft tan alsan bile fark etmez.
1 kere manuel etkinleştirme yapmanız lazım.
Microsoft sınunuculara pc yi tanıtıp onay kimliği alınması gerek..
1 kere manuel etkinleitirme yapınca daha sonraki formatlarda key girmesende oto etkinleştirir(retail ve oem keyde)Teşekkürler hocam
İlginç, arayın yada Whatsapp'tan yazın:sipariş hala teslim edilmedi ayrıca satıcı hesabını kapatmış sanırım 404 veriyor bende. iptal edecekler mi bakalım
Ne lazım?sipariş hala teslim edilmedi ayrıca satıcı hesabını kapatmış sanırım 404 veriyor bende. iptal edecekler mi bakalım
çok incesin. office 365 kodu varsa eğer alabilirim. gerekirse ücretini de verebilirim.Ne lazım?
Varsa atarım..
Akçok incesin. office 365 kodu varsa eğer alabilirim. gerekirse ücretini de verebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok incesin. office 365 kodu varsa eğer alabilirim. gerekirse ücretini de verebilirim.
mail vs ile ugrasmak istemeyenler buradan deneyebilir..ETKİNLEŞTİRME:
microsoft hesap ile ugrasmak istemeyen:
bu siteler, birara kapanmıstı. bildigim kadar gunde 1 veya 2 alıma musade ediyor(uzun zamandır kullanmamıstım, home dan proya yukseltme esnasında hotmail hesap bloke galiba giremeyince kullandım)
microsoft tel ile etkinleştirme kaldırıp, mail hesap zorlayınca...
tam randımanlı calısıyormu bilemiyorum, işi olan deneyebilir..Alıntıyı görüntüle