❌İndirim Bitti! Windows ve Office Lisansları | 10 TL (Trendyol)

Öncelikle çalışır mı bilmiyorum. Mağazada "Yetkili Satıcı" yazdığı ve puanları yüksek olduğu için paylaşıyorum. Anormal bir olay varsa Trendyol müdahale ederdi herhalde. Takip ettiğinizde alt limitsiz 10 lira veriyor ve minimum sipariş ürün başına 4 adet.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

Mağaza link / tüm ürünler link

Alıntıyı görüntüle

Forum için yazdığım scripti denemek isterseniz: Yeni Açılmış Konuları Belirginleştiren Script
windows 11 home kullanıyorum home oem olanımı alıcam

Ben sırf meraktan sipariş geçtim, 4 tane böyle satır var. Gelsin bakalım hepsi aynı mı olacak. :kappa:

1768339979668.webp

Bunlar güvenli mi, bu keyleri girilen bilgisayarlar tespit edilebilir mi yarın öbür gün girdiğimiz outlook hesabını yasaklamasın microsoft

sana kendi rar dosyasini indirtiyor drive den. Cloud a falan baglanamiyorsun zaten. Aslinda sadece link satiyor diyebiliriz, varsa verdigi key gostermelik birsey. Sana crack satiyor bir defa drive a yukleyip binlerce kisiye ayni linki iletiyor.

Bilgisayara kodla nasıl bir şey indirmemi sağlıyor

sana kendi rar dosyasini indirtiyor drive den. Cloud a falan baglanamiyorsun zaten. Aslinda sadece link satiyor diyebiliriz, varsa verdigi key gostermelik birsey. Sana crack satiyor bir defa drive a yukleyip binlerce kisiye ayni linki iletiyor.
Oh mis. Ben çok önce cahillik edip Office 2021 almıştım. Retail falan yazıyordu. Kodu girdim ama etkinleştirme olmadı tabi. İletişime geçtiğimde onlar galiba telefonla etkinleştirme seçeneğini yaptılar. Uzun bir kod söylediler. Aktifleşti ama ne kadar daha kullanılır? Format atınca ne olacak? Gibi sorular sorular😀.

Şu Massgrave işine bi ısınamadım. Tehlikelisi var diye. Dikkatli yapmak gerekiyormuş falan. Ama bir dahakine Office için onu deneyeceğim.

Bunlar güvenli mi, bu keyleri girilen bilgisayarlar tespit edilebilir mi yarın öbür gün girdiğimiz outlook hesabını yasaklamasın microsoft
20 yıla yakın boyle kullanıyorum free, kişisel oldugu zaman sorun yok.
işyeri vs olursa ticaride microsoft yetkililerin sorgu hakkı var..

Mak 🙂. Gönderdikleri Windows key'lerin muhtemelen hepsi( Hani min 4 tane satıyor ya. Dördü de aynı.). Office için key mi gönderiyor nasıl oluyor bilmiyorum. Ama Windows tarafı büyük ihtimal böyle.
office için bi telefon numarası oluyor microsoftun kurumsal kullanım için arıyorsun ekrandaki sayıları yazıyorsun sana doğrulama anahtarı gibi bir şey veriyor

officeler sonsuza dek mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,154
Üyeler
187,785
Son üye
Allah'ın Yalnız Kulu
Geri