Ucu Yanık Laptop Sarjı Kullanılır Mı?

jordanmsd

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
194
Merhabalar. Sanirim bilgisayarimi kullanmayali birkac ay oldu. Suan bilgisayarim bana lazim. Yaklasik3-4 ay oncesinde prizten cit diye ses gelmesiyle bilgisayar kapandi ve kaldirdik. Ucunda siyah noktalar var. Chatgptye sordugumda bunun buyuk sorunlar yaratabilecegini soyledi. Laptopuma uygun olan kablo 1200 lira civariydi. Para vermek istemiyorum sizce kullanmali miyim
(prize giren kismin ucu yanik galiba)

Anakart yakması muhtemel
Post automatically merged:

Merhabalar. Sanirim bilgisayarimi kullanmayali birkac ay oldu. Suan bilgisayarim bana lazim. Yaklasik3-4 ay oncesinde prizten cit diye ses gelmesiyle bilgisayar kapandi ve kaldirdik. Ucunda siyah noktalar var. Chatgptye sordugumda bunun buyuk sorunlar yaratabilecegini soyledi. Laptopuma uygun olan kablo 1200 lira civariydi. Para vermek istemiyorum sizce kullanmali miyim
(prize giren kismin ucu yanik galiba.
İkinci ele bakın

Fiş kısmında mı var o dediğin noktalar fotoğraf atabilir misin

Fiş kısmında mı var o dediğin noktalar fotoğraf atabilir misin

Normalde yeni bir bilgisayar yazin basinda alacaktim fakat su an muzik ile ugrasiyorum telefon yetmediginden bilgisayarda yapmak istiyordum

Anakart yakması muhtemel

İkinci ele bakın
Babam pek izin vermez cunku sene sonu sinavim var bilgisayarla ugrasmami pek istemiyor

Ekler

• 2838.webp
    2838.webp
    65.6 KB · Hit: 19
Yanık kokusu var mı? Üzerinden baya geçmiş ama

Normalde yeni bir bilgisayar yazin basinda alacaktim fakat su an muzik ile ugrasiyorum telefon yetmediginden bilgisayarda yapmak istiyordum

Babam pek izin vermez cunku sene sonu sinavim var bilgisayarla ugrasmami pek istemiyor
bundan daha kotuelrini gordum calisiyor idi.

Bilgisayardan çalışmak çok daha işe yarar kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ben üni derslerime telefonla çalışamıyorum

az once calistim yine ses cikardi

takmayi basardim bilgisayara baglamayi deneyecegim

herhangi bir koku yoktu olayin oldugu sirada

takmaya calistigimda ses cikariyor surekli evi yakmak istemiyorum
Taktığında adaptörden sesler geliyorsa kondansitörlerden biri patlamış olabilir. Sürekli ses geliyorsa takma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,563
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri