Aigo GM80 Pro vs Throne Raito RefleX vs VXE R1 SE

mtacarr

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba, bu 3 mouse arasında kaldım. Üçünde de PAW 3395 sensör olduğu söyleniyor, sadece VXE'deki SE takısı var bir farkı var mı bilmiyorum. Bana göre fiyat olarak en mantıklısı Aigo, görüntü olarak ise Throne. Sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim? Bu arada beyaz renk takıntım yok, hatta siyah benim için daha iyi. Bu fiyat bandında başka mouse öneriliriniz de varsa fikirlerinize açığım.

3395se sensör var 3370 e denk bir ürün o yüzden onu elemeni öneririm.

Bu üçünden Aigo.

Throne fason üretim. Aigo Çin'de farklı ürünler üreten bir firma. Çinliler kendi ürünlerinde daha özenli oluyorlar. Fabrikada üretilip marka basılan fason üretimlerde aynı şey pek olmuyor. Ayrıca atıyorum tekerleği kronik sorunlu, üretim bandından çıkan 10.000 ürün de aynı sorun oluyor gibi şeyler var. Rampage, Gamepower falan hep fason üretim markalar.

Bu üçünden Aigo.

Throne fason üretim. Aigo Çin'de farklı ürünler üreten bir firma. Çinliler kendi ürünlerinde daha özenli oluyorlar. Fabrikada üretilip marka basılan fason üretimlerde aynı şey pek olmuyor. Ayrıca atıyorum tekerleği kronik sorunlu, üretim bandından çıkan 10.000 ürün de aynı sorun oluyor gibi şeyler var. Rampage, Gamepower falan hep fason üretim markalar.
Teşekkürler hocam, Aigo'yu satın aldım. Teknoloji işi şans işi, umarım umduğum kadar uzun süre sıkıntı yaşatmadan beni götürür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,519
Üyeler
190,758
Son üye
Barankoç
Geri