Çözüldü✓ 8+8 RAM için doğru öneri hangisidir

0zzy

80+
Reaksiyon skoru
2
Hangi RAM'i alırsam uyar? CPU-Z'den SS veriyorum, tek slot 8 GB ama MHz'si ile markası modeli ne anlayamadım. Ona göre aynı MHz almam gerekiyormuş sanırım. 8+8 yapacağım. Düzenlemeye yapıyorum bulmuş olabilirim ama CPU-Z'deki MHz ile farklı kodunu girince bu cıktı ve satışı yok. 2. bir 8 RAM için başka hangi RAM'i almalıyım?

Ekler

• slot1 cpuz.webp
    slot1 cpuz.webp
    29.1 KB · Hit: 28
  • msaq.webp
    msaq.webp
    27.5 KB · Hit: 24
2 MHz'lik bir tolerans var işte
tam 3000 MHz yapamazlardı zaten
aynı modelse dual channel çalıştırırsın, sıkıntı değil.

hocam pek ramler hakkında bilgim yok bana al 2. slota diyebilceğin bir ram varsa cok iyi olur
çiplerin samsung olması için bir miktar dua lazım ancak çalışacaktır sisteminde o yüzden dert etme. çipler aynı gelmezse en kötü xmp açamazsın

çiplerin samsung olması için bir miktar dua lazım ancak çalışacaktır sisteminde o yüzden dert etme. çipler aynı gelmezse en kötü xmp açamazsın

hocam bu ram fiyatlarına ne oldu böyle bu beni biraz aşıyor maalesef ama teşekkür ederim

hocam bu ram fiyatlarına ne oldu böyle bu beni biraz aşıyor maalesef ama teşekkür ederim
yapay zekaya ana bacı sövebilirsin, ram şirketleri kullanıcılara ram üretmeyi azalttığından ötürü piyasa patladı
ikinci el bakabilirsin 300MHz CL16 RAM'lere.

xmp açamazsın
bios mu xmp yoksa xmp bi bios ayarı fln mı cok önemli bişey değilse sorun olmaz 16 gb kullanabiliyim istiyorum sadece oyunları acmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizin attıgınız daha ucuzmus suan fark ettim kusura bakma hocam onu aliyim o zaman onda xmp açılır demi

Geri