FAZEON 750W 80+ BRONZE PSU alınır mı?

Yavuxxx

80+
Reaksiyon skoru
31
1768581115300.webp

2k altına bunu buldum iyi midir dostlar? Bir problem yaşar mıyım aldıktan sonra?

fazeonlar iyiydi diye biliyorum alınır bence

Almasan daha iyi, kaliteli bir model almaya bak hele 750W gibi yüksek kapasite gereken sistemlerde.

Almasan daha iyi, kaliteli bir model almaya bak hele 750W gibi yüksek kapasite gereken sistemlerde.
evet hocam şuan yüksek kapasiteli bi psu ya ihtiyacım var rx6800xt için ama çok bütçem yok. ne alabilirim 2k bütçede?

evet hocam şuan yüksek kapasiteli bi psu ya ihtiyacım var rx6800xt için ama çok bütçem yok. ne alabilirim 2k bütçede?
bunun altini almamalisin.

evet hocam bu var aklımda ama biraz aşıyor bütçemi duruma göre biraz bekleyip alacağım. Alacaksam bunu mu alayım yoksa https://www.hepsiburada.com/green-g...i-p-HBCV000088U6EJ?magaza=GREEN PLANET GAMING bunu mu? aradaki fiyat farkına değer mi

FazeOn kasa kullanıyorum güç kaynağı konusunda da asla şüphe uyandırabilcek bir şey almam ve aldırmam. High Power da kullanmadım fakat arkadaşlar kullanmış veya detaylı araştırmış olabilirler. Düşünebilirsin.

arkadaşın attığı powerdan al dostum en dandik 750 w ler 2k zaten 400 tl ustune ekle sistem sağlam yürüsün aklında kalmaz uzun sure kullanırsın

arkadaşın attığı powerdan al dostum en dandik 750 w ler 2k zaten 400 tl ustune ekle sistem sağlam yürüsün aklında kalmaz uzun sure kullanırsın
anladım hocam sagolun, şuan sadece yukardaki ikisi arasında kaldım.

Geri