🔥İndirim MSI MAG I360 CORELIQUID SIVI SOGUTMA 3799 TL TEBILON

Adamların elinde ne stok varmış sat sat bitmedi

e360 ile arasındaki ne farkı var

2.999 alanlardan biri olarak 3k tertemiz ürün olduğunu düşünüyorum. Fan gizleme kapağı dışındaki her üründe kalite çok belli oluyor (sabitleme vidaları bile sağlam, elime aldığımda premium bir hissiyatı vardı. Hatta neden bir vida için böyle uğraştınız diye düşündüm.

Pompada PWM var, fanlar 2300RPM kadar çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam. 7800x3D ile boşta 40-42 arasında. Yükte 73. Curve optimizer all cores -20.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

e360 ile arasındaki ne farkı var
Daha güncel diyebiliriz çok fark yok. Pompa hızı daha yüksek, EZ Connect yani tek kablo ile bağlıyorsun fanları vs. Kişisel olarak ise Sonsuz ayna olayının daha iyi durduğunu söyleyebilirim.

alınır bu arada ihtiyacı olan kaçırmasın bu fiyata da iyi

1768585909419.webp

1768586038554.webp

Fiyat iyi ama bu seri kronik sorunlu diyorlardı. Ayrıca 2999a kaçırdıktan sonra psikolojik olarak bu ürünü bu fiyata almam :D

Fiyat iyi ama bu seri kronik sorunlu diyorlardı. Ayrıca 2999a kaçırdıktan sonra psikolojik olarak bu ürünü bu fiyata almam :D
Bahsettiğiniz 360R modeli olabilir mi? V1 kronik sorunluydu, V2 çıkarttılar fakat v1 imajını temizleyemedi.

Bu tarz led aydınlatmaları sevmiyorum, alttaki fanları da AIO sonrası boşa çıktıkları için taktım.
reverseblade takarım dersen thermaright güzel reverseblade fanları var siteye göz gezdir. şart değil ama kasayı estetik anlamında uçurur

Geri