LaZz61
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,470
yok yok shadow sff güccük gart ya modeli araştırırsan görersenhocam sff yazmıyor özelliklerde yanlış bilgi olabilir mi?
yok yok shadow sff güccük gart ya modeli araştırırsan görersenhocam sff yazmıyor özelliklerde yanlış bilgi olabilir mi?
neyse buna gerek kalmadı. 5600 den 5200 e düşmüşler. Umarım bu indirim sebebiyle şirket zarardan dolayı iflas etmez.Gigabyte gp-ud850gm modeli indirime girecekmiş ama alınır mı acaba?
GP-P750GM ve GP-P850GM gibi bu modelde de yanma sorunu çıkar mı
Güç kaynağı lazım.
windforce sff alacağına gainward al derim, ikisi arasında gainward![]()
GAINWARD GeForce RTX5070 PYTHON III 12GB GDDR7 192Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Gigabyte GeForce RTX 5070 WINDFORCE OC SFF 12G GV-N5070WF3OC-12GD GDDR7 192Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Gainward python iii rtx 5070 modeli indirimde 29500 TL ye düşmüş. Sizce alınır mı kaliteli midir? Yoksa onun yerine yaklaşık 1500 TL daha pahalı olan gigabyte windforce rtx 5070 modelini mi almalıyım?
Araştırdığıma göre gainward modeli daha sıcak çalışıyor fakat kasamın her yeri mesh olduğu için hava akışı gayet güzel, ama bunun ne kadar faydası olacağını bilmiyorum. Çok arada kaldım açıkcası.windforce sff alacağına gainward al derim, ikisi arasında gainward
kartın zaten tdpsi 250w civarı bir şey, yani öyle uçuk seviyelerde çalışmaz iki kartta, tabi seçim sizin.Araştırdığıma göre gainward modeli daha sıcak çalışıyor fakat kasamın her yeri mesh olduğu için hava akışı gayet güzel, ama bunun ne kadar faydası olacağını bilmiyorum. Çok arada kaldım açıkcası.
yani aslında aralarında baya az fark var diye biliyorum ısınma olarak, 2-3k fark vermeye değmez diye düşünerek gainward demiştim. Daha orta segment bi model olsa o zaman değer tabiAraştırdığıma göre gainward modeli daha sıcak çalışıyor fakat kasamın her yeri mesh olduğu için hava akışı gayet güzel, ama bunun ne kadar faydası olacağını bilmiyorum. Çok arada kaldım açıkcası.