Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

hocam sff yazmıyor özelliklerde yanlış bilgi olabilir mi?
yok yok shadow sff güccük gart ya modeli araştırırsan görersen :)
1768588977755.webp

Bu hafta o kadar kötü ki kimse bir şey yazmamış bile fiyatlardan sonra

Gainward python iii rtx 5070 modeli indirimde 29500 TL ye düşmüş. Sizce alınır mı kaliteli midir? Yoksa onun yerine yaklaşık 1500 TL daha pahalı olan gigabyte windforce rtx 5070 modelini mi almalıyım?

Gainward python iii rtx 5070 modeli indirimde 29500 TL ye düşmüş. Sizce alınır mı kaliteli midir? Yoksa onun yerine yaklaşık 1500 TL daha pahalı olan gigabyte windforce rtx 5070 modelini mi almalıyım?
windforce sff alacağına gainward al derim, ikisi arasında gainward

windforce sff alacağına gainward al derim, ikisi arasında gainward
Araştırdığıma göre gainward modeli daha sıcak çalışıyor fakat kasamın her yeri mesh olduğu için hava akışı gayet güzel, ama bunun ne kadar faydası olacağını bilmiyorum. Çok arada kaldım açıkcası.

Araştırdığıma göre gainward modeli daha sıcak çalışıyor fakat kasamın her yeri mesh olduğu için hava akışı gayet güzel, ama bunun ne kadar faydası olacağını bilmiyorum. Çok arada kaldım açıkcası.
kartın zaten tdpsi 250w civarı bir şey, yani öyle uçuk seviyelerde çalışmaz iki kartta, tabi seçim sizin.

yani aslında aralarında baya az fark var diye biliyorum ısınma olarak, 2-3k fark vermeye değmez diye düşünerek gainward demiştim. Daha orta segment bi model olsa o zaman değer tabi

5080 li kasa kötü mü beyler ? Gainward sıcak mı calısıyor ? Özellestirip güzel biseyler yapınca 130-140 arası oluyor gibi gördüm de ekrwm kartı muamma

Geri