10 günlük Rog Strix 5070ti Oc Kaça satılır.

Doğru diyorsunuz beyaz tuf olanı 5070ti 63 tü Palit galax msı 55 civarıydı nispeten kaliteli algısı olanı seçtim aldım. Ben yoksa 5080 alırdım. Neyse dediğiniz gibi ben satmayım şimdi çokta ucuza gitmesin.
Bazı fiyat aralıklarında önde gelen kalite değil de performans oluyor. Düşük bütçede herkes daha iyi performans almak istiyor ki normal durum. Ama işte ölücüler çok fazla. 3 fanlı Prime kapalı kutu kartı da 15'e vermek istemiyorum bende. Öğrenciyim kamera lens aldım borcumu ödemem gerek. Beleşe kazanmışsın deyip daha ucuza isteyen bile oldu. Beklemek iyi olacaktır acelesi yoksa. Çip krizi başını alıp gidecek gibi duruyor.

Bazı fiyat aralıklarında önde gelen kalite değil de performans oluyor. Düşük bütçede herkes daha iyi performans almak istiyor ki normal durum. Ama işte ölücüler çok fazla. 3 fanlı Prime kapalı kutu kartı da 15'e vermek istemiyorum bende. Öğrenciyim kamera lens aldım borcumu ödemem gerek. Beleşe kazanmışsın deyip daha ucuza isteyen bile oldu. Beklemek iyi olacaktır acelesi yoksa. Çip krizi başını alıp gidecek gibi duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen doğru diyorsun Türkiye de bekleyip ucuza aldığın pek bir şey olmuyor insanlar erteleyip daha pahalıya alıyor sonra .Acelesi yok valla performansı oc si en iyi ekran kartlarından birini aldım kullanır geçerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,813
Üyeler
187,737
Son üye
mukose
Geri