Lenovo LOQ RTX 4050 Alınır mı?

viensoft

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, Lenovo Loq RTX 4050 Ryzen 7 7435H işlemcili laptobu almayı düşünüyorum peşin fiyatına 9 taksit. Anakart problemi ryzenlerde rastlanmıyormuş. Daha önce kullanan oldu mu? Alayım mı sizce?

Lenovo LOQ AMD Ryzen 7 7435HS 16GB 512GB SSD RTX4050 Freedos 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 83JC006BTR

Merhabalar, Lenovo Loq RTX 4050 Ryzen 7 7435H işlemcili laptobu almayı düşünüyorum peşin fiyatına 9 taksit. Anakart problemi ryzenlerde rastlanmıyormuş. Daha önce kullanan oldu mu? Alayım mı sizce?

Lenovo LOQ AMD Ryzen 7 7435HS 16GB 512GB SSD RTX4050 Freedos 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 83JC006BTR
Tavsiye etmem. Sonu 8 ile bitiyorsa adaptör sorunu var. Oyunda watt düşürüyor. Performansı etkiliyor. fps 20 lere dğşüyor. 6 ay kullandım sattım.

Anakart yanma problemi Intel veya AMD fark etmeksiniz iki modelde de vardı. Intel, AMD diye bir ayrım yok öncelikle bunu netleştirelim. Çıktığı günden bu güne 4 kere BIOS güncellemesi aldı. Bu sorunun bu güncellemeler ile düzeltildiğini düşünüyorum. Çünkü son zamanlarda böyle konulara rastlanmıyor. 1 yıldan uzun süredir i5-12450HX işlemcili olanı kullanıyorum. Ama öyle böyle değil. Sürekli render, oyun, ses-video düzenleme gibi şeyler yapıyorum. Bilgisayarı çok az kapatıyorum. Bazen 1 hafta hiç kapanmadan kullanıyorum. Yanma olayı yaşamadım. Biraz da kullanıcı ile alakalı bence bu yanma olayı. Mesela leptobu hava alamayacak şekilde hava girişlerini kapatıp kullanırsan elbet yanar. Hangi laptop olursa olsun yanar. En azından sağlığı için büyük sorun oluşturur, devreler çabuk eskir, ömrü azalır.

Lenovo LOQ kullanma rehberim var. Nasıl kullandığımı açıklıyorum. Göz atabilirsiniz.

Tek pişmanlığım RTX 4050 yerine RTX 4060 almamam. Aceleye geldi biraz alırken tam araştıramamıştım. RTX 4060 8 GB VRAMli olduğu için daha fazla video belleği sağlıyor.

Tek pişmanlığım RTX 4050 yerine RTX 4060 almamam. Aceleye geldi biraz alırken tam araştıramamıştım. RTX 4060 8 GB VRAMli olduğu için daha fazla video belleği sağlıyor.
Aydınlattığınız için teşekkürler hocam ben o halde amd olanı alıyorum, render ile işim yok sadece oyun ve yazılım ile uğraşıyorum bence yeterli olacaktır bana.

Geri