❌İndirim Bitti! 1ST PLAYER NGDP 850W 80+ GOLD 5.799₺

Araştırıyorum bir kaç gündür de sanki piyasada hiç iyi psu yok gibi biraz iyi dediğim de fiyatını hak etmiyor deniyor nzxt nin bir modeli var en çok övülen oda 8 bin tl ye çıkmak gerekiyor ne zor işmiş psu seçmek.
PSU da marka değil OEM önemli. 8000 TL verip NZXT alacağına, doğrudan üretici olan FSP'nin Hydro G Pro serisini veya CWT üretimi olan MSI MAG/MPG serilerini tercih edersen hem paran cebinde kalır hem de aynı kaliteye sahip olursun, Lian Li gibi kasa üreticilerinin fason güç kaynaklarına bulaşma zira adamların asıl işi PSU değil.

PSU da marka değil OEM önemli. 8000 TL verip NZXT alacağına, doğrudan üretici olan FSP'nin Hydro G Pro serisini veya CWT üretimi olan MSI MAG/MPG serilerini tercih edersen hem paran cebinde kalır hem de aynı kaliteye sahip olursun, Lian Li gibi kasa üreticilerinin fason güç kaynaklarına bulaşma zira adamların asıl işi PSU değil.
Msi mag 850w ı 5400 e amazondan sipariş verdim ama yorumlar kötü diye iade edeceğim özellikle fan çok gürültülü deniyor. Mpg olan övülüyor oda şuan 8 bin. Hydro G ye baktım şimdi mesela oda stok sıkıntı fiyatlar şişik maalesef. Ortalama 7 bin e modüler fan ı sessiz bir model bulmam lazım.

A Tier

Beyazı:

Rajintek Cratos'tan bile daha kaliteli. 10 yıl garanti vermeleri güzel.

Şöyle bir kasa da var, tipini çok beğendim ProArt gibi:

İsimbulamajim'a paylaştığı için teşekkür ederim 🫡
ürünler kaliteli ama forum kitlesi düşük

merak edenlere ürünlerin kalitesi

A Tier

Beyazı:

Rajintek Cratos'tan bile daha kaliteli. 10 yıl garanti vermeleri güzel.

Şöyle bir kasa da var, tipini çok beğendim ProArt gibi:

İsimbulamajim'a paylaştığı için teşekkür ederim 🫡
Oysaki indirim çoktan fark etmiştim :uzgunpeepo:

'I.R.O.N. Güç Kaynağı (PSU) Tier List – Alpha | 2025' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/kon...su-tier-list-alpha-2025.1190809/post-10794571

İyi ki bi güzel psu indirimi var dedik..
Bitmemesi gerekiyordu ama daha bugün sordum 4 stok var dediler. Stok takibi şöyle yapılıyor sepete ürün eklersen maks 4 ekletiyor. bu stok durumuna göre değişiyor. Kimi üründe 9 kimisinde 50. Gece 12'yi geçince fiyat oto arttı.
Sordum bakalım ne dicekler.

Geri