Yardım Gigabyte g24f2 kronik sorun ve itopya

memnun musunuz hocam ? ayrıca yeni bir ürün olduğundan kronik sorunları var mı yok mu bilmiyoruz aynı panelimi kullanıyolar ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım hocam teşekkür ederim

koca rogta nasıl böyle bir hata olmuş ?

anladım hocam araştırdığım kadarıyla garanti yenilenmiyormuş onu nasıl çözeceğiz ?
Garantinin yenilenmesi için bir sebep yok çünkü. Eğer 0 ürün verirlerse satmayı deneyebilirsiniz.

Arkadaşlar değişim iade kararı çıktığını öğrendim değişim yaptırmak istiyorum hangi modelleri teklif ediyorsunuz dediğimde
Değişim talep ettiğinizde aynı ürün stoklarda var ise aynı ürün aynı ürün yok ise tedarikçi firmanın sunduğu ürün gönderilmektedir. dedi
Karşılığında anıtınız için teşekkür ederim ama aklıma takılan bir soru var tedarikçi firma gönderdiğim monitörler aynı özellikte kısılmamış şekilde mi gönderecek ? Monitörüm de pivot veyahut asansör vardı ve aktif kullanıyordum. dedim
destek İtopyada bunu dedi Hangi ürünü göndereceklerini veya sunacaklarını maalesef ön göremediğimiz için net bir bilgi paylaşamamaktayız.
tam olarak ne zaman model söylerler bilen arkadaşlar var mıdır ?

Arkadaşlar değişim iade kararı çıktığını öğrendim değişim yaptırmak istiyorum hangi modelleri teklif ediyorsunuz dediğimde
Değişim talep ettiğinizde aynı ürün stoklarda var ise aynı ürün aynı ürün yok ise tedarikçi firmanın sunduğu ürün gönderilmektedir. dedi
Karşılığında anıtınız için teşekkür ederim ama aklıma takılan bir soru var tedarikçi firma gönderdiğim monitörler aynı özellikte kısılmamış şekilde mi gönderecek ? Monitörüm de pivot veyahut asansör vardı ve aktif kullanıyordum. dedim
destek İtopyada bunu dedi Hangi ürünü göndereceklerini veya sunacaklarını maalesef ön göremediğimiz için net bir bilgi paylaşamamaktayız.
tam olarak ne zaman model söylerler bilen arkadaşlar var mıdır ?
hocam para iadesi iste çünkü 2 yıl geçmeden yine bozulacak ve bu kez garanti bitti diye ortada kalacaksın rezil firmalar allah umarım çoluk çocuklarından çıkarır

hocam para iadesi iste çünkü 2 yıl geçmeden yine bozulacak ve bu kez garanti bitti diye ortada kalacaksın rezil firmalar allah umarım çoluk çocuklarından çıkarır
valla hocam o kadar erken baktınız ki 1 haftadır gs25f2 kullanıyorum :D

valla hocam o kadar erken baktınız ki 1 haftadır gs25f2 kullanıyorum :D
hocam allahtan aynı modeli yollamamışlar dua edin yoksa bi 2 yıl sonra mağazanın önünde monitörü parçalardınız benim 2 yıl geçmeden sıfır yine bozuldu muadilini yollamadı beyefendiler allah belalarını versin

Geri