THY Teknik A.Ş.'nin yeni anlaşması..

Reaksiyon skoru
3
Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., AirSial filosunun tamamına komponent pool hizmeti verecek.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Pakistan merkezli AirSial ile iş birliğini genişleterek sürdürüyor. İki şirket arasından imzalanan yeni anlaşma ile komponent bakım ve yedek parça desteği 5 yıl daha uzatıldı.

2020 yılından bu yana devam eden ortaklık, bu yeni imza ile daha kapsamlı bir hale geldi. Anlaşma çerçevesinde THY Teknik, AirSial’ın Airbus A320ceo filosunun tamamı için "komponent pool" (yedek parça havuzu) hizmeti verecek. Bu sayede Pakistanlı havayolu, THY Teknik’in küresel depo ağı ve atölyelerinden faydalanarak uçaklarının yerde kalma süresini en aza indirecek.

THY Teknik Genel Müdürü Mikail Akbulut ve AirSial Yönetim Kurulu Başkanı Fazal Jilani, yenilenen iş birliğinin iki kurum arasındaki güvenin ve operasyonel başarının bir göstergesi olduğunu vurguladı.

teşekkürler bilgi için. Takip ettiğim kadarıyla bu ara Türk Hava Yolları birçok yeni anlaşma yaptı.

Türk hava yolları'nın hizmetini beğeniyorum. güzel hizmt veriyorlar. zaten çoğu ülkeye gittiği için bu kadar çok anlaşma imzalaması çok normal.

Türk hava yolları'nın hizmetini beğeniyorum. güzel hizmt veriyorlar. zaten çoğu ülkeye gittiği için bu kadar çok anlaşma imzalaması çok normal.
We Fly to more country's then any other airline. We Are Turkish Airlines, We are Globally Yours.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,797
Üyeler
187,731
Son üye
Cmlaks
Geri