Hocam ölü bolgesi nasil hangi oyunlari oynadiniz ve kullanim deneyimleriniz neler paylasirmisiniz lutfen
hocam ölü bölge neredeyse yok %0.2 sonuç veriyor. Uzun bir kullanım deneyimim olmadı.
iyi yönler:
-görüntüsü hoş
-malzeme hissiyatı orta-üst
-a b y x ve lb rb tuşları mekanik mouse switch
-usb takıldıgı gibi açınca otomatik algılanıyor ve temel xbox ayarlarında ayarlı geliyor
-yanında ekstralarla geliyor
-triggerler 3 kademeli ayarlanabilir (biri tam , biri hassas , biri var veya yok şeklinde)
kötü yönler:
-fason mal olması hoşuma gitmedi
-kutusuna bakınca aşırı çakma ve güvensiz hissettiriyor(tamamen kendi görüşüm , özneldir)
-yazılım desteği yok
-şarj standı yok (bir farklı modelinde var bunda olsa çok güzel olurdu)
Gün sonunda :
Eğer garanti desteği varsa(bu kısmı bilmiyorum).Uzun süreler bozulmazsa.Genel olarak hissiyatı güzel kullanımı iyi ve oyunlarda güzel performans veriyor.Beyaz olduğundan koalyca kirlenebiliyor ilerde sararma yapmazsa sorun yok temizlenmesi çok kolay. Ben genel olarak memnunum lakin tamda güvenemedim aşırı araştırarak almadım çokta deneyimini paylaşan insan yok göremedim.
Fikir: Bütçe bu kadar ise çok takıntılı değilseniz amazondan 3 taksitle alınabilir. Biraz takıntılıyım diyorsanız gamesir nova lite 2, 8bitdo ultimate 2c gibi modeller için bütçe yükseltilebilir.
Hocam elimden geldiğince yazdım başka sorunuz görmek istedikleriniz varsa yollabilirim.