Hocam satışını yapan siteler yalnızca offline halde kullanabilceğiniz hesapları satıyor uygun fiyatlara.Oyunu en uygun şekilde nasıl alabilirim pc için veya oyunu bitirip vermek isteyen varmi arkadaslar
Hocam güven derken, oynayıp bitirecekseniz o hesaplar garantili oluyor genelde.hiç güven vermiyor o siteler ya bireysel birinden daha uygun fiyata almak istiyorum şahsen
Aile hesabı mantığı nasil oluyor hocam arkadaşımda varsa bana hediyemi etmiş oluyor yoksa hem o hem bende kendi oyunumuz gibi oynuyabikiyormuyuzSteam'de 33.5$'a kadar düşmüş en son. O kadar vermek istemiyorum diyorsanız oyuna sahip tanıdığınız varsa aile paylaşımı ile oynayabilirsin ya da offline hesap alabilirsin.
Ailede oyunlar ortak oluyor ama aynı aynda tek kişi oynayabiliyorAile hesabı mantığı nasil oluyor hocam arkadaşımda varsa bana hediyemi etmiş oluyor yoksa hem o hem bende kendi oyunumuz gibi oynuyabikiyormuyuz
kanka offline hesap derken crack bahsetmiyor 30-40 liraya guvenilir sitelerden satan insanlar var steam hesabi geliyor o hesaptan indirip oynuyorsun. Ya da torrent offline oyun zaten her turlu takilirsin.hiç güven vermiyor o siteler ya bireysel birinden daha uygun fiyata almak istiyorum şahsen
İtemsatişta mağaza üyesiyim uygun fiyata sağlayabilirim hocam pm yaz