Cs,valo ve lol de ekran yırtılması

Aarda.

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese merhabalar dediğim gibi sadece cs2 ve lolde ekran yırtılması oluyor sebebi işlemci olabilir mi acaba diyicem oyunlardan dolayı ama bilemiyorum v sync açık bu arada çözümü olan varsa sevinirim.

15 dakika furmark testi yap sonuçları at buraya. Anlarız neyden kaynaklandığını.

1000032340.webp

V-Sync kapat, modem ayarlarında Freesync veya Gsync varsa aç. Oyun içinden herhangi bir V-Sync açma, özellikle CS açmanı isteyecek bir daha gösterme yap diyerek kapatın. Sync açık olsun ama rekabetçi oyunlarda V-Sync açmayın.

İşlemci ile alakası olduğunu sanmıyorum. Monitör hertz aşağısında FPS alıyorsan, oyunlarda biraz ayar düşürerek FPS'i yükseltin. Gerçi monitördeki Sync özelliğini açınca sorun ortadan kalkacak.

Bir de 4070 için 2K monitör alsan daha iyi olur.

V-Sync kapat, modem ayarlarında Freesync veya Gsync varsa aç. Oyun içinden herhangi bir V-Sync açma, özellikle CS açmanı isteyecek bir daha gösterme yap diyerek kapatın. Sync açık olsun ama rekabetçi oyunlarda V-Sync açmayın.

İşlemci ile alakası olduğunu sanmıyorum. Monitör hertz aşağısında FPS alıyorsan, oyunlarda biraz ayar düşürerek FPS'i yükseltin. Gerçi monitördeki Sync özelliğini açınca sorun ortadan kalkacak.

Bir de 4070 için 2K monitör alsan daha iyi olur.
fpsim 500 600 lerde cs ve lolde eğer kilitlemessem ve önceden olmuyordu bu olay yeni yeni olmaya başladı.

Sistem özellikleri nedir?
Monitör nedir?
V-sync açıp deneyin birde

Sistem özellikleri nedir?
Monitör nedir?
V-sync açıp deneyin birde
monitör: acer eg220q 144hz
ekran kartı: 4070 super
işlemci: ryzen 5 7500f
ram: lexar thor 32gb 6000mhz

başka önemli detay varsa yazabilirim, bu dediğim oyunlarda iki türlüde denedim vsync açıp kapayıp ama sorun değişmedi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,307
Üyeler
188,738
Son üye
han1099
Geri