- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 1500 bine ram de çözdüm iyi midir??B450 bakılabilir 2. Elden.
hocam 1500 bine ram de çözdüm iyi midir??B450 bakılabilir 2. Elden.
Model nedir? 8 gb yüksek ihtimalle, fena değil.hocam 1500 bine ram de çözdüm iyi midir??
Yayın İşleride Düşünüyorum Bir Heves var uygunmudur rx 66002 yıl rx 6700 kullandıktan sonra, 1 aydır 9060xt 16 gb a geçtim.Hiç bir sorunla karşılaşmadım.
Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB 2x8Model nedir? 8 gb yüksek ihtimalle, fena değil.
rtx 2070 de buldum 8 gb nasıldır furmark testi böyleymişrx 6600 daha mantıklı olur rakibi rtx 3060 tır. Zaten durumu da iyi gözüküyor.
Ghost rider'a dönmüş uzak durYayın İşleride Düşünüyorum Bir Heves var uygunmudur rx 6600
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB 2x8
rtx 2070 de buldum 8 gb nasıldır furmark testi böyleymiş
En güncel sürümlerde rx6000 serisi ile sorun yaşayan var ancak bir önceki sürüm sorun yok. Genelde sorun yaşamıyorsun zaten yaşıyorsan da bir önceki sürümde çözülüyor.Hocam driver problemleri falan var diyorlar.
Ghost rider'a dönmüş uzak durrx6600 2070 ten de iyidir muhtemelen zaten.
En güncel sürümlerde rx6000 serisi ile sorun yaşayan var ancak bir önceki sürüm sorun yok. Genelde sorun yaşamıyorsun zaten yaşıyorsan da bir önceki sürümde çözülüyor.
Hocam Fotoğrafları Bu şekilde 2x8 ram var birde ikisi beraber 6500 iyi midir? sizce?Ghost rider'a dönmüş uzak durrx6600 2070 ten de iyidir muhtemelen zaten.
En güncel sürümlerde rx6000 serisi ile sorun yaşayan var ancak bir önceki sürüm sorun yok. Genelde sorun yaşamıyorsun zaten yaşıyorsan da bir önceki sürümde çözülüyor.
Belli ki bakımları yapmış ama sen tabii ki kendin test et. 2x8 ram ile 6500 gayet iyi gibi.Hocam Fotoğrafları Bu şekilde 2x8 ram var birde ikisi beraber 6500 iyi midir? sizce?
Gigabyte RTX 2060 Super 8 gb 3 Fanlıİkinci el bir sistem topluyorum 4 seçeneğim var sizce hangisini almalıyım?
Gigabyte RTX 2060 Super 8 gb =Alıntıyı görüntüle
Gigabyte RTX 2060 Super 8 gb 3 Fanlı = Alıntıyı görüntüle
GİGABYTE RTX 2060 6GB =Alıntıyı görüntüle
Powercolor RX6600 8GB =Alıntıyı görüntüle
Not:Fikirlerinizi ve görüşlerinizi belirtebilirsiniz.
hocam satıcı Trabzonda oturuyor dolap üzerinden alacağım ama bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.Belli ki bakımları yapmış ama sen tabii ki kendin test et. 2x8 ram ile 6500 gayet iyi
Fotoğrafları bu şekilde ne düşünüyorsunuz.mümkünse benim tercihim 3 fanlı 2060 süper 2 fanlı 2060 lar çok ısınan kartlar 3 fan bi nebzede olsa yardımcı olur
içi açılmış galiba genelde vidaların üstünde bi etiket olurdu yani bendeki modelde öyleydi termal macun yenilenmiş olabilir mining için kullanılmadığındna emin olun yeterli olur kutusununda durması gayet iyihocam satıcı Trabzonda oturuyor dolap üzerinden alacağım ama bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
Fotoğrafları bu şekilde ne düşünüyorsunuz.
hocam sanırım rx 6600 alacağım.içi açılmış galiba genelde vidaların üstünde bi etiket olurdu yani bendeki modelde öyleydi termal macun yenilenmiş olabilir mining için kullanılmadığındna emin olun yeterli olur kutusununda durması gayet iyi