Anakarttan Cızırtı Geliyor

EJD0R

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar merhaba. Fark ettim ki oyuna girdiğim zaman kasamdan bi cızırtı geliyor ve bu cızırtı kulaklığıma da vuruyor çok sinir bozucu olmaya başladı. Yapay zekaya sorduğumda elektromanyetik parazit (emi) gibi duruyor dedi. Nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz? Anakartım Gigabayte A520m

Arkadaşlar merhaba. Fark ettim ki oyuna girdiğim zaman kasamdan bi cızırtı geliyor ve bu cızırtı kulaklığıma da vuruyor çok sinir bozucu olmaya başladı. Yapay zekaya sorduğumda elektromanyetik parazit (emi) gibi duruyor dedi. Nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz? Anakartım Gigabayte A520m
Coil Whine duyuyor olmalısın bobin kaynaklı olan bir ses çözemezsin benim sistemde de var şanş işi biraz olup olmaması umursamayacaksın

Coil whine sesi de anakarttan psu dan veya ekran kartından da gelebilir bu

Eminim kesin anakarttan. Çözme durumu hiç mi yok
Anakartı değiştirmek dışında yok değiştireceğin anakartın CWsiz olup olmayacağı da şans dediğim gibi bobinlerden yapar

bende 7700xt pure var bazı oyunlarda ilk açıldıgında gölgelendirmeyi yüklerken geliyor sonrada bida olmuyor

bende 7700xt pure var bazı oyunlarda ilk açıldıgında gölgelendirmeyi yüklerken geliyor sonrada bida olmuyor
shader renderlarken yüke biniyor zaten cw genelde yüksek fpste yada yüke girdiğinde belli oluyor

9060xt kullanıyorum. Evet bazı oyunlarda bendede öyle ilk açılışta bi ses yapıyor sonra yok ama Rdr’de sürekli var

Geri