Bunu servise göndersen sorun yok deyip geri gönderirler bu yüzden ne iadeye ne değişime gerek var. IPS panel tamamen şans işi, fabrikasyon çok güzel ıps panellerde gördümbilgim yok ve asusun monitörlerinde böyle bir durum olduğunu bi kaç yerde görmüştüm o yüzden soruyorum
servislik bi durum yok daha iade sürem bitmedi böyle kullanılır mı yoksa iade mi etmeliyim ?Bunu servise göndersen sorun yok deyip geri gönderirler bu yüzden ne iadeye ne değişime gerek var. IPS panel tamamen şans işi, fabrikasyon çok güzel ıps panellerde gördüm
Zamanın varsa ve aldığın fiyatın yükselmeyeceğinden eminsen iade et yenisini sipariş et daha kötü de denk gelebilir daha iyi de gelebilir. Ayrıca bu markaya özgü bir sorun değil tüm ips panellerde bu oluyor maalesef.servislik bi durum yok daha iade sürem bitmedi böyle kullanılır mı yoksa iade mi etmeliyim ?
9600 liraya aldım fiyatlar 11 bin lira olmuş bildiğim güvendiğim sitelerde ben gözümle baktığımda çok dikkatimi çekmiyor bilemedimZamanın varsa ve aldığın fiyatın yükselmeyeceğinden eminsen iade et yenisini sipariş et daha kötü de denk gelebilir daha iyi de gelebilir. Ayrıca bu markaya özgü bir sorun değil tüm ips panellerde bu oluyor maalesef.
Fatura tutarını iade alırsınız 11 bin oldu diye 11 bin iade olmuyor bence kalsın çok abartı bir sorunu yok ips panel bu sonuçta.9600 liraya aldım fiyatlar 11 bin lira olmuş bildiğim güvendiğim sitelerde ben gözümle baktığımda çok dikkatimi çekmiyor bilemedim
yardımcı olduğun için tesekkürler forum açık kalsın belki başka fikir belirten olurFatura tutarını iade alırsınız 11 bin oldu diye 11 bin iade olmuyor bence kalsın çok abartı bir sorunu yok ips panel bu sonuçta.
Değişim talep edebilirsin belkiyardımcı olduğun için tesekkürler forum açık kalsın belki başka fikir belirten olur
Işık sızmasını değişim sebebi saymıyorlar çoğu zaman.Değişim talep edebilirsin belki
hepsiburadanın kendisinden almıştım bi talep gönderdim değişim kabul ederlerse değiştirmeli miyim daha mı kötüsü gelir bu iş kısır döngüye girer gibi geliyor banaDeğişim talep edebilirsin belki