IŞIK SIZMASI ASUS VG259QMRL5A

cyberx

80+
Reaksiyon skoru
12
Işık sızması testi için siyah ekran açtığımda böyle bi görüntü mevcut sizce iade mi etmeliyim ?

Ekler

• IMG_3176.webp
    IMG_3176.webp
    346.4 KB · Hit: 32
  • IMG_3178.webp
    IMG_3178.webp
    867.7 KB · Hit: 31
Normal. En azından daha kötülerini gördüm diyebilirim. Dünde aynı böyle bir konu açılmıştı.

bilgim yok ve asusun monitörlerinde böyle bir durum olduğunu bi kaç yerde görmüştüm o yüzden soruyorum
Bunu servise göndersen sorun yok deyip geri gönderirler bu yüzden ne iadeye ne değişime gerek var. IPS panel tamamen şans işi, fabrikasyon çok güzel ıps panellerde gördüm

Bunu servise göndersen sorun yok deyip geri gönderirler bu yüzden ne iadeye ne değişime gerek var. IPS panel tamamen şans işi, fabrikasyon çok güzel ıps panellerde gördüm
servislik bi durum yok daha iade sürem bitmedi böyle kullanılır mı yoksa iade mi etmeliyim ?

servislik bi durum yok daha iade sürem bitmedi böyle kullanılır mı yoksa iade mi etmeliyim ?
Zamanın varsa ve aldığın fiyatın yükselmeyeceğinden eminsen iade et yenisini sipariş et daha kötü de denk gelebilir daha iyi de gelebilir. Ayrıca bu markaya özgü bir sorun değil tüm ips panellerde bu oluyor maalesef.

Zamanın varsa ve aldığın fiyatın yükselmeyeceğinden eminsen iade et yenisini sipariş et daha kötü de denk gelebilir daha iyi de gelebilir. Ayrıca bu markaya özgü bir sorun değil tüm ips panellerde bu oluyor maalesef.
9600 liraya aldım fiyatlar 11 bin lira olmuş bildiğim güvendiğim sitelerde ben gözümle baktığımda çok dikkatimi çekmiyor bilemedim

9600 liraya aldım fiyatlar 11 bin lira olmuş bildiğim güvendiğim sitelerde ben gözümle baktığımda çok dikkatimi çekmiyor bilemedim
Fatura tutarını iade alırsınız 11 bin oldu diye 11 bin iade olmuyor bence kalsın çok abartı bir sorunu yok ips panel bu sonuçta.

Fatura tutarını iade alırsınız 11 bin oldu diye 11 bin iade olmuyor bence kalsın çok abartı bir sorunu yok ips panel bu sonuçta.
yardımcı olduğun için tesekkürler forum açık kalsın belki başka fikir belirten olur

Değişim talep edebilirsin belki
hepsiburadanın kendisinden almıştım bi talep gönderdim değişim kabul ederlerse değiştirmeli miyim daha mı kötüsü gelir bu iş kısır döngüye girer gibi geliyor bana :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1127ECFD-4661-4F27-BBF4-699D573FF520.webp

uzaktan fotoğraf çektiğimde böyle gözüküyor

Ya bu biraz abartı olmuş ama. Bende de ips panel var şu an, ışık sızması var ama sadece sol üstte ufak.

Arkadaşın ekranın yarısını kaplıyor

Geri