Oyuncu Sandalye Önerisi - Seduna Benin Nasıl?

AirLife

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,059
Sandalye almak istiyorum ama gaming tarzı değil. Fileli, ofis tarzı. Araştırırken bu ürünü buldum.

Bel, boyun desteği. Oturma yeri ileri-geri hareket edebilen. Bel-boyun da hareketli. Oturma yeri de geniş olan ürün arıyorum. Daha iyisi bu fiyata yok gibi. Var mı bu bütçeye daha iyi önerebilecek ürün?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben kullanıyorum baya zamandır çok rahat güzel tavsiye ederim

Bu ürüne de baktım hocam. Sırt kısmı Benin'in daha geniş, oturma yeri ileri geri hareket edebiliyor. Fiyatı da aynı. Bu fiyata Benin daha mantıklı.

hocam nasıl minder rahatlığı ve sırt şekli ergonomik mi ?

Baya iyi hocam. Gayet memnunum üründen. Dik durman için zorluyor seni ve bel, sırt ağrına engel oluyor. Ben arada yine yayılıyorum da mekanizmanın esnetmesi zor.

Hocam ben de benin almayı düşünüyorum da sırt kısmı sadece yaylanıyo mu yoksa istediğin kadar yatırıp kitleye biliyor musun? Ben çok hafif açılı kullanmayı seviyorum koltukları bunu gösteren bi video bulamadım da

Hocam ben de benin almayı düşünüyorum da sırt kısmı sadece yaylanıyo mu yoksa istediğin kadar yatırıp kitleye biliyor musun? Ben çok hafif açılı kullanmayı seviyorum koltukları bunu gösteren bi video bulamadım da

Yaylanıyor hocam oyuncu koltukları gibi yatmıyor. Bu daha iyi geldi bana göre. Tam yatan oyuncu koltuğu da kullandım. Bel, sırt ağrı sorunu olduğu için bunu tercih ettim. Dik durmamı zorluyor ve ağrılarımdan kurtuldum. Yaslanınca hafiften esniyor. Mekanizması güçlü hemen yatmıyor.

boy ve kilo nedir hocam ayıp olmazsa bel desteği bana uyar mı diye soruyorum

170cm, 80kg hocam. Bel desteği de aşağı yukarı hareket edilebilir. Sabit değil. Baş, boyun desteği de aynı şekilde hareket edilebilir.

Hocam ofis koltuklarında tam bel desteği olmasını aradığım kalçaya yakın kısım boşluk oluyor. Oyuncu koltuklarında ise tam tersi oraya ek minder koyularak bel destekleniyor. Bel fitigim var ve o kısımda genelde agrı çekiyorum. Ofis koltuklarını neden öyle yaptıklarını anlamıyorum, sizde ağrı yapıyor mu? Benim için hangisi daha iyi olur kestiremiyorum

Geri