Sahibinden dolandırıcı nasıl şikayet edilir ve ya dolandırıcı mı

şimdi adamın dolandırıcı olduğu net değil. birine böyle ağır bir suclama yapmak icin elinde net kanıt olmalı. adam belki senle ugrasmak istemedi engelledi o şekil de olabilir.
Hocam dikkatli bakınca fotoğraflar arasında çok büyük fark var ve yorumlara biri aynı fotoğrafın internette de olduğunu yazmış

Hocam dikkatli bakınca fotoğraflar arasında çok büyük fark var ve yorumlara biri aynı fotoğrafın internette de olduğunu yazmış
dolandırıcı olabilir ama diğer ihtimalde var. adamın numarası orada gözüküyor , eğer dolandırıcı değilse seni mahkemeye verme hakkı var biliyorsun dimi? iyice emin olmak lazım bence. cünkü dolandırıcı adam 100 lirayı aramaz bir önceki yorumda 1300 olur mu yazana 1400 olur demiş..

dolandırıcı olabilir ama diğer ihtimalde var. adamın numarası orada gözüküyor , eğer dolandırıcı değilse seni mahkemeye verme hakkı var biliyorsun dimi? iyice emin olmak lazım bence.
Başlığı düzelttim hocam sizce dolandırıcı mı

Adam ilana bile başkasının fotoğrafını koymuş. Sorulardan birinde belirtmiş biri.

Buradan şu çıkıyor. Çakma replika ürün olabilir elindeki. Bir de kaporacılar var :). Kapora alıp kaçıyorlar. Şüpheli geldi bana

vallahi hocam dolandırıcı adam 1000 olur mu diyene bile verirdi. dikkat edersen üst yorumda 1300 olur mu yazana veririm dememiş 1400 olur demiş.
Valla hocam dolandırıcı olmasaydı kesin alırdım bence müşteriyi engellemek kadar saçma bişey yok ve fotoğraflarda da bazılarında çizik var bazılarında yok ve ilk fotoğraf internette de var
Post automatically merged:

Adam ilana bile başkasının fotoğrafını koymuş. Sorulardan birinde belirtmiş biri.

Buradan şu çıkıyor. Çakma replika ürün olabilir elindeki. Bir de kaporacılar var :). Kapora alıp kaçıyorlar. Şüpheli geldi bana
Kesinlikle hocam bir de engellemeside ayrı bir olay

Muhtemel dolandırıcı şikayet etmekte fayda var

Valla hocam dolandırıcı olmasaydı kesin alırdım bence müşteriyi engellemek kadar saçma bişey yok ve fotoğraflarda da bazılarında çizik var bazılarında yok ve ilk fotoğraf internette de var
Post automatically merged:

Kesinlikle hocam bir de engellemeside ayrı bir olay
sen yinede kendini güvene al bosver numarasını karala.
arkadaşın dediği gibi çakma ürün olabilir ama dolandırıcı dediğin olay farklı yerlere gidiyor. oralarda dolandırıcı cok var, ibandan parayı alıp kaçanlar var onlara diyoruz genelde dolandırıcı.

sen yinede kendini güvene al bosver numarasını karala.
arkadaşın dediği gibi çakma ürün olabilir ama dolandırıcı dediğin olay farklı yerlere gidiyor. oralarda dolandırıcı cok var, ibandan parayı alıp kaçanlar var onlara diyoruz genelde dolandırıcı.
Hocam ben sadece link atmışım nasıl karalayacam

Saatin ekranının hemen dışındaki çerçevede aşınmışlıklar var fakat bazı fotoğraflarda yok.
Ekran görüntüsü 2026-01-18 233743.webp
Ekran görüntüsü 2026-01-18 233835.webp

hocam da demiş bende tam bunun fotograflarını atacaktım

Geri