Yardım Detroit become human çok kasıyor

sal1hzz

80+
Reaksiyon skoru
0
ana kartım asus prime h610m-k d4
işlemci i3-12100f
ekran kartım ony rtx 3060 8gb
16 gb ram
oyunu ilk yüklediğimde sıfır kasmasız oynuyordum daha sonra ekran kartı driverını kurdum ama oyunu uzun bir süre açmadım dirver kurulduğundan beri dün oyunu açtım fakat aşırı fps düşmeleri oluyor ilk kurduğumda en yüksek grafiklerde 60 alırken şimdi bazı sahnelerde fpslerim düşüyor orta ayarlarda olmasına rağmen sizce sorun nedir

işlemci i3-12100f
16 gb ram
oyunu ilk yüklediğimde sıfır kasmasız oynuyordum daha sonra ekran kartı driverını kurdum ama oyunu uzun bir süre açmadım dirver kurulduğundan beri dün oyunu açtım fakat aşırı fps düşmeleri oluyor ilk kurduğumda en yüksek grafiklerde 60 alırken şimdi bazı sahnelerde fpslerim düşüyor orta ayarlarda olmasına rağmen sizce sorun nedir
en basit seçenek driveri silip tekrar kurmak veya güncelleme varsa windowsun vs. yapmak

en basit seçenek driveri silip tekrar kurmak veya güncelleme varsa windowsun vs. yapmak
driverı silip yüklerim tekrar denicem ama hiç windows güncellemesi yapmadım pekde bi bilgim yok win10 pro kullanıyorum güncelleme yapsam bilgisayarda ki her şey silinir mi

driverı silip yüklerim tekrar denicem ama hiç windows güncellemesi yapmadım pekde bi bilgim yok win10 pro kullanıyorum güncelleme yapsam bilgisayarda ki her şey silinir mi
win10 proya windows güncellemesi geliyor mu bilmiyorum ama güncelleme varsa da silinmez

işlemci i3-12100f
16 gb ram
1660ti 10105f Ile bitirmiştim O oyunu o donanımla sorun yaşamaman lazım son sürüm driver kurduysan sil eski sürüm kur update atma

1660ti 10105f Ile bitirmiştim O oyunu o donanımla sorun yaşamaman lazım son sürüm driver kurduysan sil eski sürüm kur update atma
kankam keşke daha önce görseysim mesajını gta da full grafikde 90 100 gördüğüm fps şimdi 60 lara kadar düştü eski sürümü yüklesem düzelir mi

sol altta arama çubuğuna "upd" yaz, "güncelleştirmeleri denetle" çıkacak. Ona tıkla. Sistemi güncelle.
Arama çubuğuna " cleanmgr" yaz.
Temizlik programı çıkacak. Her düğmesini ayrı çalıştır defalarca ve seçilecek herşeye tık koy.
Sonra eski driverını yükleyebilirsin gerekirse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,969
Üyeler
188,188
Son üye
strongwrist
Geri